Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Rugpjūčio » 18

"5G" diegimas turi būti sustabdytas, kad būtų išvengta plataus masto EML ir radijo dažnių spinduliuotės poveikio

Elektromagnetinių laukų (EML) ir radijo dažnių (RD) spinduliuotės poveikis kelia vis didesnę riziką sveikatai šiuolaikiniame pasaulyje, o siekis diegti 5G gali ją dar labiau padidinti.

Tinklalapyje "Cellular Phone Task Force" pateikiamas ilgas sąrašas vyriausybių ir organizacijų, kurios nuo 1993 m. įspėjo arba uždraudė įvairių rūšių ir įvairiomis aplinkybėmis naudojamas belaidžio ryšio technologijas. Tarp jų yra ir išsamus gydytojams ir mokslininkams atstovaujančių organizacijų sąrašas, taip pat 2015 m. daugiau nei 230 tarptautinių EML mokslininkų kreipimasis į Jungtines Tautas dėl apsaugos nuo nejonizuojančių EML poveikio.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, atspindinčių autoriaus nuomonę

Daugiau nei 180 mokslininkų ir gydytojų iš 35 šalių 2017 m. rugsėjo mėn. paragino sustabdyti 5G transliaciją, "kol galimą pavojų žmonių sveikatai ir aplinkai visapusiškai ištirs nuo pramonės nepriklausomi mokslininkai". Jie nurodė, kad "įrodyta, jog radijo dažnių elektromagnetiniai laukai (RF-EMF) kenkia žmonėms ir aplinkai" ir kad "5G gerokai padidins radijo dažnių elektromagnetinių laukų (RF-EMF) poveikį be jau veikiančių 2G, 3G, 4G, Wi-Fi ir kt. telekomunikacijų".

Pasak į pensiją išėjusio Harvardo taikomosios fizikos mokslininko Ronaldo Pauelo (Ronald Powell), "nėra saugaus būdo diegti 5G mūsų bendruomenėse; veikiau yra tik blogi ir dar blogesni būdai". Tuo tarpu Volstrito analitikas Sunilas Rajgopalas įspėjo, kad didėjantis susirūpinimas dėl sveikatos gali atitolinti 5G diegimo pabaigą, pažymėdamas, kad kai kurios šalys jau ėmėsi priemonių atidėti jos diegimą dėl pavojaus sveikatai.

Belgija ir Šveicarija jau atidėjo 5G diegimą, kad sukurtų radiacijos stebėsenos sistemą. Sirakūzai, Niujorko valstija, taip pat bando nustatyti keletą apsaugos priemonių ir "išsiderėjo teisę pagal pareikalavimą atlikti 5G antenų saugos patikrinimus", kad sumažintų visuomenės susirūpinimą. (Susiję su šia tema: Briuselis neribotam laikui stabdo 5G diegimą: 5G projektas, pasak valdžios institucijų, neatitinka radiacinės saugos standartų).

Per Senato prekybos posėdį Federalinė ryšių komisija (FCC) pripažino, kad nei agentūra, nei telekomunikacijų pramonė neatliko ir nefinansavo jokių 5G saugos tyrimų ir kad iki šiol tokių tyrimų neplanuojama atlikti.

EMP poveikis keliais biologinį poveikį darančiais dažniais, pavyzdžiui, tais, kuriais veikia mobilieji telefonai ir "Wi-Fi", per pastarąjį šimtmetį padidėjo maždaug vieną kvintilijoną kartų.

Deja, EMP poveikis šiais laikais toks didelis, kad dabar praktiškai neįmanoma organizuoti kontroliuojamų populiacijos tyrimų, nes iš tikrųjų nėra nei vienos populiacijos, kuri nebūtų veikiama ar nepaveikta. Dėl to, kad nėra kontrolinės grupės, labai sunku nuspręsti, koks yra realus poveikis.

Dabar žmonės gyvena ir dirba elektrifikuotoje aplinkoje. Netrukus į šią sistemą gali būti įtraukta 5G, todėl poveikis taps dar sudėtingesnis ir galbūt kenksmingesnis.

Dar viena 5G keliama problema - prie jų pridedamos milimetrinės bangos (MMW), kurių dažnių juostos plotis yra nuo 30 gigahercų (GHz) iki 300 GHz ir kurios gali prasiskverbti iki dviejų milimetrų į žmogaus odos audinius. Būtent todėl Gynybos departamentas MMW pasirinko naudoti minios kontrolės ginkluose arba aktyvaus neigimo sistemose. MMW taip pat naudojamas oro uostuose esančiuose "nuogo kūno skeneriuose".

Prakaito kanalai žmogaus odoje gali veikti kaip 5G spinduliuotės receptoriai arba antenos

Tyrimai taip pat parodė, kad prakaito kanalai žmogaus odoje gali veikti kaip 5G spinduliuotės receptoriai arba antenos, nes jie įtraukia spinduliuotę į kūną ir sukelia temperatūros padidėjimą, kuris turi skausmingą poveikį.

"5G, arba penktosios kartos korinio ryšio technologijos, diegimas yra didžiulis eksperimentas su visų rūšių žmonių sveikata. Kadangi MMW yra silpnesni už mikrobangas, juos daugiausia sugeria oda, o tai reiškia, kad jų pasiskirstymas ten yra gana koncentruotas", - apie žalingą 5G poveikį sakė Kalifornijos universiteto visuomenės sveikatos profesorius daktaras Džoelis Moskovicas (Joel Moskowitz).

Tarptautinė gydytojų už aplinką draugija, įskaitant jos padalinius 27 šalyse ir daugiau nei 200 gydytojų bei mokslininkų, taip pat paragino sustabdyti 5G diegimą, nes nerimaujama, kad 5G radijo dažnių spinduliuotė turės neigiamą poveikį sveikatai.

Vašingtono valstybinio universiteto biochemijos ir pagrindinių medicinos mokslų profesorius emeritas daktaras Martinas Pallas paaiškino, kad EML sukelia perteklinį oksidacinį stresą, dėl kurio sutrinka mitochondrijų veikla.

Remiantis M. Palo tyrimais, radijo dažnių mikrobangų spinduliuotė iš mobiliųjų telefonų ir belaidžių maršrutizatorių suaktyvina žmogaus ląstelių išorinėje membranoje esančius įtampos valdomus kalcio kanalus (VGCC).

Kaip teigia "Pall", VGCC yra 7,2 mln. kartų jautresni mikrobangų spinduliuotei nei žmogaus ląstelių viduje ir išorėje esančios įkrautos dalelės, o tai reiškia, kad saugos standartai, taikomi tokiam poveikiui, yra 7,2 mln. kartų prastesni.

Sekite 5GAlert.com, kad sužinotumėte daugiau naujienų apie 5G, EML ir radijo dažnių spinduliuotės keliamą pavojų.

Žiūrėkite toliau pateiktą vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau apie EML ir radijo dažnių spinduliuotės keliamą pavojų.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

12.07.2019 laikas 19:15 Receptai – Patiekalai Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 10:20 Kuo maitinti rožes pavasarį?

Pavasaris – geriausias metas rožes maitinti prieš žydėjimą arba žydėjimo metu. Tada jos žydės visą vasarą. Kuo maitinti rožes, kad jos ilgai žydėtų.

Skaityti daugiau