Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » » 2019 » Lapkričio » 27

Kepti Vištienos Ketvirčiai

Kepti Vištienos Ketvirčiai Paranormal.lt

Ingredientai:

Vištienos ketvirčiai - 4 vnt.;

Alus - 400 ml;

Sojos padažas - 50 ml;

Cukrus - ~2 arbat. šaukšteliai;

Druska - ~2 arbat. šaukšteliai (nubraukti);

Paprikos milteliai - 2 arbat. šaukšteliai;

Malti juodieji pipirai - 0.5 arbat. šaukštelio;

Apelsino žievelė - 1 arbat. šaukštelis;.

Gaminame. Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas

Pasigaminame marinatą. Į gilų dubenį pilame alų, sojos padažą, beriame druską, cukrų, pipirus, paprikos miltelius, tarkuotą apelsino žievelę ir viską sumaišome. Vištienos ketvirčius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į marinatą. Dubenį dedame į šaldytuvą ir paliekame marinuotis per naktį, maždaug 12-15 valandų.

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Skardą išklojame folija, dedame iš marinato išimtus ir nusausintus vištienos ketvirčius, uždengiame folija ir kepame 40-50 minučių. Skanaus!

Čia galite rašyti savo nutikimą, istoriją, pamąstymus, sveikatos patarimą, receptą... Prisijunkite ir rašykite!
Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar