- 27.11.2019
- 3.0 Reitingas
- 852 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
Vištienos ketvirčiai - 4 vnt.;
Alus - 400 ml;
Sojos padažas - 50 ml;
Cukrus - ~2 arbat. šaukšteliai;
Druska - ~2 arbat. šaukšteliai (nubraukti);
Paprikos milteliai - 2 arbat. šaukšteliai;
Malti juodieji pipirai - 0.5 arbat. šaukštelio;
Apelsino žievelė - 1 arbat. šaukštelis;.
Gaminame. Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas
Pasigaminame marinatą. Į gilų dubenį pilame alų, sojos padažą, beriame druską, cukrų, pipirus, paprikos miltelius, tarkuotą apelsino žievelę ir viską sumaišome. Vištienos ketvirčius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į marinatą. Dubenį dedame į šaldytuvą ir paliekame marinuotis per naktį, maždaug 12-15 valandų.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Skardą išklojame folija, dedame iš marinato išimtus ir nusausintus vištienos ketvirčius, uždengiame folija ir kepame 40-50 minučių. Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau