- 11.06.2020
- 0.0 Reitingas
- 972 Peržiūros
- Aptarti
Ingredientai:
1 didelis svogūnas;
sauja svogūnų laiškų;
2 v.š. alyvuogių aliejaus;
500 g. miltų;
1 a.š. druskos;
25 g. šviežių mielių;
320 ml. šilto vandens.
Recepto gaminimas:
1. Svogūną nulupkite, perpjaukite per pusę ir supjaustykite plonais pusžiedžiais.
2. Nuo svogūnų laiškų nupjaukite baltas dalis ir jas supjaustykite.
3. Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite pjaustytus svogūnus ir kepkite, kol šie gerai iškeps ir paruduos.
4. Mieles sumaišykite su druska, supilkite dalį šilto vandens, išmaišykite ir palikite stovėti 10 minučių.
5. Į dubenį berkite miltus, sudėkite pjaustytas laiškinių svogūnų žalias dalis, supilkite mielių mišinį, likusį vandenį, sudėkite karamelizuotus svogūnus ir viską labai gerai išmaišykite.
6. Dubenį su tešla uždenkite rankšluosčiu ir palikite stovėti valandą laiko kambario temperatūroje, kol tešla iškils.
7. Iš tešlos suformuokite pailgą formą, dėkite į kepimo indą, uždenkite ir palikite dar pakilti.
8. Tešlą dėkite į orkaitę, apačioje padėkite indą su vandeniu ir kepkite 15 minučių iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Po laiko išimkite indą su vandeniu, sumažinkite temperatūrą iki 230 laipsnių ir kepkite dar 10 – 15 minučių.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau