- 23.08.2020
- 3.0 Reitingas
- 2840 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
160 g. kvietinių miltų;
100 g. viso grūdo kvietinių miltų;
65 g. skrudintų saulėgrąžų sėklų;
75 g. skrudintų moliugų sėklų;
2 v.š. sezamo sėklų;
2 v.š. juodųjų sezamo sėklų;
1,5 a.š. kepimo miltelių;
0,5 a.š. druskos;
310 ml. pasukų;
1 kiaušinis;
60 ml. saulėgrąžų aliejaus;
80 g. medaus;
sėklų apibarstymui.
Gaminimas:
1. Į dubenį pilkite miltus, kepimo miltelius, druską, sėklas, išmaišykite ir atidėkite į šalį.
2. Į atskirą dubenį pilkite kambario temperatūros pasukas, įmuškite kiaušinį, supilkite aliejų, medų ir gerai išplakite.
3. Išplaktus ingredientus supilkite į dubenį su sausais ingredientais ir viską gerai išmaišykite iki vietisos masės.
4. Paruoštą duonos tešlą pilkite į sviestu išteptą pailgą kepimo formą, apibarstykite sėklomis.
5. Duoną kepkite 45 minutes iki 175 laipnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite atvėsusią.
Skanaus!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau