- 05.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1633 Peržiūros
- Aptarti
Mūsų šeima labai mėgsta tokią sunkesnę, sėklomis praturtintą duoną. Esu tikra, kad tokios yra sveikesnės bei maistingesnės.
Šį kartą išsikepiau dar kitokią, avižinių dribsnių duoną. Labai skani, skalsi, tik truputėlį ji man linkusi trupėti. Reikia būtinai sulaukti, kol visiškai atvėsta. Įtrauksiu šią duoną į savo mėgstamiausių duonų top3.
Ingredientai:
- avižiniai dribsniai: 400 gramų;
- graikiškas jogurtas: 400 gramų;
- saulėgrąžos: 2 valgomųjų šaukštų;
- linų sėklos: 2 valgomųjų šaukštų;
- druska: 0,5 arbatinio šaukštelio;
- kmynai: 1 valgomojo šaukšto.
Recepto paruošimas:
1. Pirmiausia dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, kmynus, saulėgrąžas ir linų sėmenis, druską.
2. Tada užpilkite jogurtu ir masę gerai išmaišykite.
3. Maždaug 20 minučių leiskite pastovėti, kad dribsniai sudrėktų.
4. Sudėkite į kepimo formą.
5. Dėkite kepti į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 45 minutes. Skanaukite!
Receptu pasidalino Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau