- 04.08.2020
- 0.0 Reitingas
- 965 Peržiūrų
- Aptarti
Šis avižinių dribsnių, graikiško jogurto ir persikų pyragas – vienas tų, kuriuo galite valgyti be didelės sąžinės graužaties be jokios progos, eilinę dieną prie kavos. Tai nuostabus pasirinkimas kasdienėms kavos pertraukėlėms arba subalansuotam desertui, kai nusprendi valgyti sveikiau.
Ingredientai:
- persikai: 2
- graikiškas jogurtas: 1 stiklinės
- klevų sirupas: ketvirtadalio stiklinės (arba medus)
- kiaušiniai: 2
- pasukos: ketvirtadalio stiklinės
- speltos miltai: 1 stiklinės
- avižiniai dribsniai: 0,5 stiklinės
- kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
- cinamonas: 0,5 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnelio.
Recepto paruošimas:
1. Pirmiausia kiaušinius išplakame dubenyje.
2. Tada supilame pasukas, graikišką jogurtą, klevų sirupą ir išmaišome iki vientisos masės.
3. Kitame dubenyje sumaišome miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną bei druską.
4. Tuomet birius ingredientus sumaišome su skystais.
5. Paruoštą tešlą sudedame į kepimo formą.
6. Persikus supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išdėliojame pyrago viršuje.
7. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40-50 minučių. Lepinamės!
Receptu pasidalino Zuikio receptai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau