Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2022 » Rugpjūčio » 1

JT skelbia karą "pavojingoms" sąmokslo teorijoms: ‘Pasaulis NĖRA slaptai manipuliuojamas pasaulinio elito’

Jungtinės Tautos paskelbė karą sąmokslo teorijoms, apibūdindamos sąmokslo mąstymo plitimą kaip "nerimą keliantį ir pavojingą" ir pateikdamos visuomenei priemonių rinkinį, kad būtų galima "paneigti" ir "demaskuoti" visus, kurie drįsta įtarti, kad pasaulio vyriausybės nėra visiškai sąžiningos, teisingos ir skaidrios.

JT taip pat įspėja, kad Džordžas Sorošas (George Soros), Rotšildai (Rothschilds) ir Izraelio valstybė neturi būti siejami su jokiais "tariamais sąmokslais".

UNESCO kartu su "Twitter", Europos Komisija ir Pasaulio žydų kongresu pradėjo kampaniją, pavadintą #ThinkBeforeSharing: Sustabdykite sąmokslo teorijų sklaidą.

JT nori, kad žinotumėte, jog įvykiai NĖRA "slapta užkulisiuose manipuliuojami galingų jėgų, turinčių neigiamų ketinimų", ir jei susidursite su kuo nors, kas mano, kad pasaulinis elitas rengia sąmokslą, siekdamas įtvirtinti valdžią ir diktuoti pasaulinius įvykius, turite imtis veiksmų.

Pasak UNESCO, "jei esate įsitikinę, kad internete susidūrėte su sąmokslo teorija", privalote "reaguoti" ir nedelsiant komentaruose paskelbti atitinkamą nuorodą į "faktų tikrinimo svetainę".

(Nesvarbu, kad "faktų tikrintojai" dažniausiai yra nekvalifikuoti ir nekvalifikuoti hakeriai, atliekantys "faktų patikrinimus" patogiai įsitaisę savo miegamajame, tarp to, kai asmeniniuose tinklaraščiuose skelbia kraštutinių kairiųjų politinių pažiūrų turinį ir svaiginasi.)

geopolitika, JT, sąmokslas

UNESCO taip pat pateikia patarimų visiems, kurie susidurs su tikru gyvu sąmokslo teoretiku. Pasak JT agentūros, jokiu būdu negalima leistis įviliojamam į ginčą su sąmokslo teoretiku. "Bet koks ginčas gali būti priimtas kaip įrodymas, kad esate sąmokslo dalis, ir sustiprinti šį įsitikinimą", o sąmokslo teoretikas tikriausiai "atkakliai ginčysis, kad apgintų savo įsitikinimus".

Vietoj to turite rodyti "empatiją", vengti "tyčiotis iš jų", o jei esate žurnalistas, turite "pranešti" apie juos socialinėje žiniasklaidoje ir "susisiekti su vietos / nacionaline spaudos taryba arba spaudos ombudsmenu".

geopolitika, JT, sąmokslas

Stebėtina, kad paslėpta smulkiu šriftu UNESCO pripažįsta, jog sąmokslo teorijos egzistuoja. Skiltyje "Kas yra tikras sąmokslas?" Jungtinių Tautų biurokratai aiškina, kad "tikri dideli ir maži sąmokslai egzistuoja".

Pasak JT, tikra sąmokslo teorija yra tik tada, kai ją "atskleidžia žiniasklaida".

"Jų centre dažniau būna pavieniai savarankiški įvykiai arba asmuo, pavyzdžiui, nužudymas ar valstybinis perversmas. Jas atskleidžia informatoriai ir žiniasklaida, remdamiesi patikrinamais faktais ir įrodymais."

geopolitika, JT, sąmokslas

Su JT "tikros" sąmokslo teorijos apibrėžimu yra tik viena problema. Žiniasklaida yra visiškai nupirkta ir apmokėta elito. Ir būtent elitas rengia sąmokslą prieš mases.

Paklauskite savęs, kada paskutinį kartą žiniasklaida atskleidė sąmokslą?

Taip pat paklauskite savęs, kada paskutinį kartą žiniasklaida slėpė sąmokslą?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti

Epilepsija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti, epilepsija, epilepsijos gydymas, receptas epilepsijai, vaistažolės epilepsijai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 19:30 Receptai – Patiekalai Karališkas obuolių pyragas: stulbinančiai skanus
Skanus pyragas su trapia tešla, grietinėle ir traškiu pabarsimu. Tikrai karališkas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
30.04.2024 laikas 15:23 "AstraZeneca" gali sumokėti 255 mln. svarų sterlingų už "nekokybišką" vakciną "Covid", gali sukelti retą šalutinį kraujo krešulių poveikį

Kompanijai "AstraZeneca" gali tekti sumokėti iki 255 mln. svarų sterlingų kompensaciją, nes buvo nustatyta, kad jos vakcina "Covid" sukelia labai retą šalutinį kraujo krešulių poveikį, pranešė "DailyMail".

...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:35 Žmonės, kurie atmetė nuodingus depopuliacijos švirkštus, dabar priversti rūpintis naiviomis masėmis, kurios tuos švirkštus priėmė
Kai pandemijos įkarštyje masėms buvo pradėti leisti eksperimentiniai COVID-19 skiepai, daugelis žmonių labai nenoriai leidosi skiepijami nepatikrintomis vakcinomis. Kai kurie vėliau pasidavė bendraamžių spaudimui dėl viešų kampanijų, gėdinančių juos,...

Skaityti daugiau

30.04.2024 laikas 09:17 STUDIJA: COVID-19 spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai
Naujame Brauno universiteto priešpremjeriniame ląstelių tyrime nustatyta, kad SARS-CoV-2 viruso, atsakingo už Wuhan koronavirusą (COVID-19), spyglių baltymai padeda vėžio ląstelėms išgyventi ir atsispirti chemoterapijai....

Skaityti daugiau