Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugpjūčio » 14

Alecas Baldvinas pripažintas kaltu dėl to, kad paspaudė gaiduką ir nužudė Halyną Hutchins

Trampo nekenčiantis Holivudo aktorius Alecas Baldwinas (Alec Baldwin) filmo "Rust" filmavimo aikštelėje nuspaudė gaiduką, nuo kurio žuvo operatorė Halnya Hutchins, pareiškė FTB.

Praėjusių metų spalį A. Baldvinas, filmuodamas savo naują filmą Santa Fė, Meksikoje, mirtinai nušovė 42 metų Halyną Hutchins ir sužeidė 48 metų Joelį Souzą (Joel Souza).

Po mirtino šūvio Boldvinas iš karto ėmė gintis, duodamas interviu Džordžui Stefanopului (George Stephanopoulos) melagingai teigdamas, kad jis nenuspaudė gaiduko.

Apie tai praneša Thegatewaypundit.com: Ginklas, iš kurio šaudė Boldvinas, yra senovinis revolveris -F. Lli Pietta 45 Long Colt Revolver. Norint patekti į cilindrą ir įkrauti šovinį, reikia atidaryti pakrovimo sklendę. Tuomet plaktuką reikia užvesti rankiniu būdu, nes priešingu atveju ginklas NEBUS paleistas. Kai plaktukas užtaisytas, tik šiek tiek paspaudus nuleistuką plaktukas atleidžiamas ir pradedamas šaudymo ciklas.

[Pastaba - yra būdas paleisti šį revolverį nenuspaudus nuleistuko - plaktuką ant smilkinio galima smogti kokia nors lazda, ir tai gali priversti uždegimo kaištį uždegti užtaisą. Tačiau esmė išlieka ta pati - šio ginklo negalima paleisti "atsitiktinai". Jis pats savaime neiššauna.]

Boldvinas taip pat sakė ABC laidos vedėjui Džordžui Stefanopului (George Stephanopoulos), kad nejaučia jokios kaltės, nes nėra atsakingas už mirtiną šūvį.

"Ar jaučiate kaltę?" Stephanopoulosas paklausė Baldwino.

"Ne. Kažkas yra atsakingas už tai, kas įvyko, ir aš negaliu pasakyti, kas tai yra, bet žinau, kad tai ne aš". Boldvinas atsakė.

Baldwinui TIKRAI nebuvo pateikti kaltinimai, nors pernai jis mirtinai nušovė moterį.

Santa Fė policija neatmeta baudžiamųjų kaltinimų po to, kai FTB ataskaitoje buvo padaryta išvada, kad Boldvinas turėjo nuspausti gaiduką, pranešė "Daily Mail".

ABC News pranešė:

Remiantis FTB teismo ekspertizės ataskaita, kurią penktadienį gavo "ABC News", per mirtiną šūvį filmo "Rust/Rūdys" filmavimo aikštelėje panaudotas ginklas negalėjo būti iššautas nepaspaudus gaiduko.

Atsitiktinio išlydžio bandymu nustatyta, kad per šaudymą panaudotas šaunamasis ginklas - .45 Colt (.45 Long Colt) kalibro vienkartinis revolveris F.lli Pietta - negalėjo būti iššautas nepaspaudus nuleistuko, rodo FTB ataskaita.

Ataskaitoje teigiama, kad ginklas, kurio plaktukas buvo ketvirtadalio ir pusės užrakto padėtyje, "negalėjo iššauti nepaspaudus nuleistuko".

Kai plaktukas buvo visiškai užvestas, pistoletas "negalėjo iššauti nepaspaudus gaiduko, nors veikiantys vidiniai komponentai buvo nepažeisti ir veikė", teigiama ataskaitoje.

Ataskaitoje teigiama, kad, kai plaktukas buvo atlenktas, ginklas galėjo detonuoti užtaisą "tiesiogiai smūgiuojant plaktuku ir nespaudžiant gaiduko", o tai yra įprasta šio tipo revolveriams.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 20:37 Kaip Volstrito finansininkas tapo šimtmečio sukčiumi: sėkmingiausio istorijoje vagies Bernio Madoffo istorija
Bernis Madoffas - amerikiečių finansininkas, sukūręs didžiausią istorijoje finansinę piramidę. Per 40 darbo metų jo bendrovė apgavo apie 3 mln. žmonių - ir labai turtingų, ir viduriniosios klasės atstovų. Bendra apgautų indėlininkų finansinių nuostol...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau