Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2022 » Rugpjūčio » 20

Atrodo, kad Krzysztofas Jackowskis savo naujoje laidoje pamatė kažką labai blogo

Pastaraisiais mėnesiais buvo nemažai nelabai gerų 2022 m. rudens prognozių, tiksliau tariant, visų niekieno rudeniui skirtų prognozių negalima pavadinti geromis. Paskutinę vinį į vilčių, kad pasaulis greitai sugrįš į savo ankstesnius šlovės laikus, karstą savo naujame vaizdo įraše įkalė Krzysztofas Jackowskis:

Šiame straipsnyje gali būti teiginiu, kurie atspindi autoriaus nuomone

Susidaro įspūdis, kad šis ruduo, kurį jau kelis kartus minėjau, ir po to sekanti žiema bus kulminacija to, ko viskas siekė ir siekė dvejus metus. Vis dėlto visas šis cirkas, prasidėjęs 2020 m. žiemą, naujojo atrakciono fone atrodys kaip vaikų rytmetinis spektaklis. 

Kiek matau ir net tikiuosi, niekas nepasikeis nuo bendro įvykių ciklo ir viskas užtruks dar 3,5 metų, todėl mums reikia ištverti dar maždaug metus. Todėl dabar užmerksiu akis ir sutelksiu dėmesį į tai, ką matysiu 2023 m. rugsėjį.

Mano pirmas jausmas labai blogas. Keliose šalyse matau didžiules masines kapavietes. Prieš tai įvyks kažkas blogo, kas privers žmones įvairiose pasaulio dalyse skubiai persikelti. Ir tai nebus priverstinis persikėlimas - žmonės migruos patys, nes naujomis sąlygomis nebegalės gyventi senojoje vietoje. 

Jaučiu, kad viskas, kas dabar vyksta, yra suplanuota pasauliniu mastu, tačiau tam tikru momentu pasaulis praras kontrolę dėl tam tikrų konkrečių šalių sprendimų, dėl kurių prasidės tam tikri veiksmai - kažkas, kas sukels negrįžtamų pasekmių.

Matau dvi galingas šalis, kurios ketina rimtai kovoti tarpusavyje. Ir net jei ar kai viskas baigsis, jie vis tiek bus priešiški vienas kitam. Visas pasaulis bus jiems priešiškas - jie bus izoliuoti ir niekas nepalaikys nei vienos, nei kitos pusės. 

Tuo tarpu kai kurios šalys pateks į chaosą ir jų valstybingumas kaip sistema žlugs. Šios šalys atkakliai bandys kaip nors vėl susiorganizuoti, įkurti naujas valstybes, tačiau artimiausiu metu joms tai nepavyks. 

Krzysztofas vėl užmerkia akis ir tyliai taria: Dieve, Dieve, to tiesiog negali būti! Tada jis tęsia:

Tai, kas dabar vyksta pasaulyje ir ką reguliuoja tarptautinė politika, yra labai blogai, nes pasaulis už tai gali sumokėti didžiulę kainą. Tai, kas įvyks, bus labai griežta ir staigi, nors tai truks neilgai. 

Mano galvoje taip pat vis iškyla Turkija. Aš matau didžiulį gaisrą, kuris apims Siriją ir Iraną, o paskui ugniniu pusmėnuliu apims net Europą. Bus kažkokia liepsnos juosta. 

Pasaulis artėja prie tam tikro kulminacinio posūkio taško, ir tam tikru metu arenoje vėl pasirodys net Maskva. Ji labai stipriai šantažuos visus branduoliniais ginklais, tiesiog šokdama ant peilio ašmenų. 

Tuo tarpu pasaulis vis giliau grimzta į krizę, kuri iš tikrųjų bus tam tikras ekonominis spaudimas prieš rytuose kylančią grėsmę. Prisimenate, kaip seniai jums sakiau, kad "prieš pat didįjį pasaulio konfliktą žmonės Lenkijoje ir Europoje bijos kvėpuoti"? Dabar prasideda būtent tas metas, kai prasidės krizių, smurtinių veiksmų ir abipusių grasinimų banga. Tai galiausiai sukels užpuolimą.  

Dabar manęs vis klausia - ar grįš maras, kas bus rudenį ir žiemą? Manau, kad artėjant pandemijai tai neturės didelės prasmės ir mums reikia sutelkti dėmesį į pagrindinius dalykus: šilumą, maistą ir vandenį. Taip pat turėtume melstis - prašyti Kūrėjo sustabdyti šią pasaulyje vykstančią beprotybę.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:06 Receptai – Patiekalai Vitaminų gėrimas
Šakeles gerai nuplaukite, nusausinkite, žirklėmis smulkiai sukarpykite spyglius ir užpilkite šaltu parūgštintu vandeniu, uždenkite ir palaikykite tamsioje vietoje 2–3 dienas, retkarčiais pamaišykite. Galima pasaldinti medumi ar cu...

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 08:20 Receptai – Patiekalai Šokoladiniai keksiukai. Šokoladinių keksiukų receptas

Pasigaminkime namuose, naminius keksiukus. Šokoladinių keksiukų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 18:20 Kaip artimas bendražygis išdavė Hitlerį ir pabėgo į Didžiąją Britaniją
Rudolfas Hesas, kaip ir pats Adolfas Hitleris, užaugo už Vokietijos ribų. Jis gimė 1894 m. balandžio 26 d. Egipte, kur gyveno jo tėvas, turtingas vokiečių verslininkas Fritzas Hesas.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 18:04 Nauji radiniai Jeruzalėje patvirtina Biblijos žodžius
Izraelio archeologai aprašė naujus radinius, gautus kasinėjant istoriniame Jeruzalės rajone - Dovydo mieste. Atradimas padėjo atskleisti ryšį tarp jo ir Biblijoje minimo įvykio.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau