- 26.06.2019
- 4.2 Reitingas
- 7497 Peržiūrų
- Aptarti
Skanus bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!
Toliau pateikiamas vaizdo įrašas, kaip pasigaminti šį patiekalą. Ten, taip pat dar 4 receptai iš šviežių bulvių. Taip pat greitas būdas, kaip nulupti šviežias bulves. Pažvelkite – jums tai patiks!
Bulves nuplaunamos ir nulupamos nuo plonos odelės. Be, žinoma, galima ir nelupti. Pakanka gerai nuplauti (paranormal.lt).
Paruošimas. Alyvų aliejų, druską, juodųjų pipirų ir rozmariną sumaišykite dubenyje. Sutrinkite keletą česnako skiltelių ir sudėkite į dubenį. Taip pat čiobrelius.
Dabar sudėkite bulves į dubenį. Sumaišykite su kvapniais aliejais.
Sudedamos bulves į kepimo popierių ir sulankstomos kaip vokas.
Orkaitė įkaitinama iki 180 laipsnių, ir bulvės kepamos 50-60 minučių.
Bulvės paruoštos. Bet galite, kad jos būtų skanesnės, pašalinti popierių ir bulves sudėti atgal į orkaitę ir dar pakepti 7-8 minutes. Geriau po grotelėmis (griliumi). Baigta!
Šviežios bulvės – 800 g;
Alyvuogių aliejus – 4-5 šaukštai;
Druska – 2 šaukšteliai;
Česnakas – 3-4 skiltelės;
Čiobrelis – 2 šakelės;
Sausas rozmarinas – 0,5 šaukštelis.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau