Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Rugsėjo » 24

Tornadas smogė Guamucilio miestui Meksikoje

Ketvirtadienio popietę Sinaloa valstijos Guamucilio miestelio gyventojus apėmė siaubas po to, kai miestelio, esančio Salvadoro Alvarado savivaldybėje, centre susiformavo tornadas ir smogė jam.

Pirminiais duomenimis, stiprūs vėjo gūsiai nustebino gatve ėjusius žmones ir padarė didelės žalos.

Kai kuriems pavyko įamžinti šią akimirką mobiliaisiais telefonais, o jie ieškojo apsaugos atvirose vietovėse ir stengėsi įsikibti į medžius.

Reiškinys įvyko ketvirtadienį apie 18.22 val., kai buvo jaučiami ir sustiprėjo stiprūs vėjo gūsiai. Kai danguje išryškėjo tornado formacija, kaip parodyta socialinėje žiniasklaidoje išplatintame vaizdo įraše.

Gyventojai buvo pagrindinėje Pedro Infante aikštėje, kur vyko Turizmo tarnybos organizuotas kultūrinis renginys "Atminimo šokis".

Pasak Salvadoro Alvarado civilinės gynybos koordinatoriaus Chosė Karloso Espinozos Espinozos (José Carlos Espinoza Espinoza), tornadas padarė žalos: išvartyti medžiai, sugadinta elektros instaliacija ir stogai dėl stipraus vėjo.

Jis taip pat pranešė, kad stichija buvo stipriau juntama San Pedro, Centro ir Magisterio rajonuose. Meteorologinis reiškinys miestą kirto per 20 minučių, palikdamas tokią žalą kaip 12 medžių, keturių skardinių stogų ir keturių nukritusių kabelių apgadinimai, taip pat vieno reklaminio stendo nugriovimas ir penkių kitų apgadinimai. Vienas iš šių reklaminių stendų nukrito ant transporto priemonės.

Taip pat buvo apgadintas reklaminio skydo sijonas ir metalinė užuolaida. Per incidentą nukentėjo viena gyventoja, kuri susitrenkė veidą ir patyrė keletą nesunkių sužalojimų, dėl kurių buvo nuvežta į IMSS ligoninę.

Tikroji Žemė - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanalą:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.08.2019 laikas 17:42 Receptai – Patiekalai Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog ...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau