Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 16

Vakarų pareigūnai ruošiasi uždaryti žmones miestuose, artėjant "apokaliptiniam" branduoliniam karui

Vakarų pareigūnai vykdo "apdairų planavimą", kad žmonės nebėgtų iš miestų branduolinio karo su Rusija atveju.

Pasak "The Guardian", neįvardytas Vakarų pareigūnas, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga, atskleidė, kad gresianti branduolinė krizė reiškia, jog pareigūnai ruošiasi sušvelninti galimą teroro apimtų Vakarų šalių gyventojų reakciją.

Apie tai praneša Businessinsider.com: Pareigūnai svarsto priemones, kurios padėtų išvengti paniško pirkimo ir žmonių bėgimo iš miestų iš baimės, teigia Vakarų pareigūnas, praneša "The Guardian". Pareigūnai taip pat svarsto planus, kaip suteikti skubią paramą ir nuraminti milijonus išsigandusių piliečių, jei Rusija susprogdintų branduolinę bombą, teigia "The Guardian".

Branduolinio nusiginklavimo kampanijos generalinė sekretorė Keitė Hadson (Kate Hudson) sakė "The Guardian": "CND griežtai pasmerkė šią "apdairaus planavimo" kampaniją, kuri sudarė klaidingą įspūdį, kad branduolinę ataką galima išgyventi išbaltinus langus ir kitus nesvarbius dalykus.

Prieštaringai vertinama Didžiosios Britanijos visuomenės informavimo kampanija "Apsaugok ir išgyvenk", vykdyta septintojo dešimtmečio viduryje ir pabaigoje, patarė visuomenei, kaip apsisaugoti branduolinės atakos metu.

JAV žvalgybos duomenimis, pagal BBC News, Rusija turi apie 2 000 taktinių branduolinių ginklų - nedidelių branduolinių kovinių galvučių, kurios gali būti dislokuotos mūšio lauke.

Neseniai sakytose kalbose Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) nurodė, kad yra pasirengęs panaudoti branduolinius ginklus prieš Ukrainą. Praėjusį mėnesį jis sakė, kad panaudos "visas turimas priemones" Rusijos teritorijai apsaugoti.

Antradienį duodamas interviu CNN prezidentas Joe Bidenas (Joe Biden) sakė nemanąs, kad V. Putinas panaudos branduolinius ginklus. Tačiau prezidentas perspėjo, kad "klaidos" ir "klaidingi apskaičiavimai" gali "baigtis Armagedonu".

Prancūzijos prezidentas E. Macronas (Macron) sakė, kad Prancūzija "akivaizdžiai" nenaudos branduolinių ginklų keršydama. Šį komentarą plačiai kritikavo politikos komentatoriai ir oponentai, pranešė "Politico".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.08.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Tik trys ingredientai ir jūs nustosite pirkti sūrį parduotuvėje!

Sūris – puikus produktas. Iš jo galite gaminti sumuštinius, karštą patiekalą, pridėti prie salotų. Parduotuvių sūrių kokybė pastaruoju metu norėtųsi, kad būtų geresnė. Kodėl, nenorite atsisakyti jo iš parduotuvės, galite ...

Skaityti daugiau

04.09.2020 laikas 12:58 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.05.2024 laikas 14:49 Moteris iš Etiopijos tvirtina, kad nieko nevalgo ir negeria nuo 10 metų
26 metų etiopė Muluwark Ambo savo šalyje garsėja nuo 2016 m., kai pradėjo sklisti gandai apie keistą merginą, kuri nieko nevalgo ir negeria, bet nenumeta svorio ir nemiršta.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:20 Kodėl negaliu pamiršti praeities?
Žmonės labai dažnai sąmoningai apgaudinėja savo tikrąsias galimybes, t. y. jie nežino, kad gali kontroliuoti savo mintis, o per jas - reguliuoti savo emocijas.

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 13:04 Kaip neištikimybė "išgelbsti" santuoką?
Kiekviena moneta turi dvi puses. Išdavystė yra labai skausminga ir griaunanti santykius. Tačiau trečiasis asmuo kartais išgelbsti šeimą, padėdamas įveikti santykių ir asmeninę krizę, įskaitant. Filmas "Meilė ir balandžiai" yra klasikinė šio reiškinio...

Skaityti daugiau