- 04.09.2020
- 0.0 Reitingas
- 1804 Peržiūros
- Aptarti
O jau skonis šios vištienos, iškeptos su bulvėmis ir obuoliais, kvapni ir labai minkšta. Nieko nelaukite ir eikite gaminti!
Ingredientai:
- vištienos ketvirčiai: 4
- rūgštesni obuoliai: 2
- bulvės: 5-6
- česnakas: 6 skiltelių
- garstyčios: 2 šaukštelių (geriau švelnesnės)
- džiovintas čiobrelis
- rozmarinas
- druska
- malti baltieji pipirai.
Recepto paruošimas:
1. Pirmiausia česnakus išspaudžiame ir sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, rozmarinu bei garstyčiomis.
2. Paliekame pasimarinuoti mažiausiai 60 minučių.
3. Tada bulves nulupkite ir supjaustykite maždaug vieno-dviejų kąsnių dydžio gabaliukais.
4. Bulves apvirkite.
5. Po to į kepimo indą dėkite apvirtas bulves, griežinėliais supjaustytus obuolius ir pasimarinavusius vištienos ketvirčius.
6. Dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug pusvalandį, uždengę folija.
7. Paskui nuimkite foliją ir dar pakepkite maždaug 10 minučių, kad gražiai apskrustų. Patiekite ir skanaukite!
Receptu pasidalino Samčio užrašai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau