
- 13.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 212 Peržiūrų
- Aptarti
Tokia vištienos kukuliukai yra tiesiog nuostabus Kalėdinis patiekalas vaikams, kurio jie niekada neatsisako. Aš juos nusižiūrėjau keliaudama po Skandinavijos šalis, vienais metais per šventes. Ir ten jie tikrai ganėtinai populiarūs per Kalėdas. Jie yra tokie gardūs, kad esu visiškai tikra, kad patiks visiems, sėdantiems prie stalo. Pamėginkite!
Ingredientai
- džiūvėsėliai: 2 arbatinių šaukštelių
- grietinėlė: 100 mililitrų
- svogūnai: 1
- malta vištiena: 500 gramų
- kiaušiniai: 1
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- kvapieji pipirai: 2 žiupsnelių (naudoju "Santa Maria" produkciją)
- malti juodieji pipirai: 2 žiupsnelių (naudoju "Santa Maria" produkciją)
- sviestas: 2 valgomųjų šaukštų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia dubenyje sumaišome džiūvėsėlius su grietinėle bei paliekame maždaug 5 minutes pastovėti.
2. Sugrūdame kvapiuosius pipirus grūstuvėje.
3. Tada sudedame svogūną, maltą vištieną, kiaušinį bei prieskonius.
4. Viską išmaišome ir iš gautos masės formuojame vištienos kukulius.
5. Tuomet ištirpiname keptuvėje sviestą.
6. Sudedame mėsos kukuliukus ir maždaug 7 minutes kepame juos ant vidutinės ugnies.
7. Patiekiame su savo mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Rekomendacija: Daugiau kukulių receptų rasite: Kukulių receptai.
Recepto Autorius Santa Maria
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau