- 14.12.2020
- 0.0 Reitingas
- 854 Peržiūros
- Aptarti
Paįvairiname sau jau įprastus mėsos kukulius nuostabiais indiškais prieskoniais! Gausime visiškai naują ir netikėtą skonį. Gaunasi labai skaniai, o dar patiekiame kukulius su mangų čatniu bei basmati ryžiais, patiekalas bus tarsi restorane.
Ingredientai
- "Santa Maria" Indian Spices Tikka Masala: 1 pakelio
- mėgstamas mėsos faršas: 500 gramų (gaminau iš vištienos faršo)
- duonos džiūvėsėliai: 100 mililitrų
- kiaušiniai: 1
- sviestas: 1 valgomojo šaukšto (arba aliejus)
- vanduo: 100 mililitrų
- grietinėlė: 200 mililitrų.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia dubenyje sumaišome pasirinktą faršą, duonos džiūvėsėlius bei kiaušinį.
2. Leidžiame pasiruošti mišiniui pastovėti maždaug 10 minučių.
3. Tada suformuojame nedidelius kukulius.
4. Kepame aliejuje ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol dailiai paruduoja.
5. Įberiame prieskonių mišinio TIKKA MASALA ir įpilame vandens.
6. Tuomet įmaišome grietinėlės ir verdame uždengę maždaug 5-10 minučių ant nedidelio kaitrumo ugnies.
7. Apibarstome kalendra ir patiekiame su basmati ryžiais bei mangų čatniu arba kitu pasirinktu mėgstamu garnyru. Lepinamės!
Rekomendacija: Daugiau kukulių receptų rasite: Kukulių receptai.
Recepto Autorius Santa Maria
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau