Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Spalio » 22

Aštuoni įrodymai apie nežemiškosios gyvybės egzistavimą

1. Dar 1976-ais metais grunto, paimto nuo Marso paviršiaus, pavyzdžiuose buvo aptikta medžiagų, kurios panašios į gyvų organizmų gyvybinės veiklos atliekas. Pakartotiniai bandymai šio rezultato nepatvirtino.

2. 1977-ais metais Ohajo (JAV) valstijos universiteto radioteleskopas užfiksavo neatpažintą signalą, atėjusį iš Saulio žvaigždyno, kuris truko 37 sekundes. Signalo, kuris atsirado prieš 220 milijonų metų, šaltinis nėra žinomas.

3. 1984-ais metais Antarktidoje buvo aptiktas iš Marso atskridęs meteoritas, ant kurio buvo aptikti nanobakterijų pėdsakai. Nežemiška šių bakterijų kilme iki šiol labai abejojama.

4. 2001-ais metais mokslininkai papildė Dreiko lygtį, kurios pagalba nustatomas gyvybei tinkančių planetų skaičius. Pasirodo, kad teoriškai gyvybė gali egzistuoti šimtuose tūkstančių planetų.

5. 2002-ais metais mokslininkai įrodė, kad Deinococcus radiourans mikrobai gali išgyventi radiacijos lygį, kuris daugiau nei 2 tūkstančius kartų viršija žmogui mirtiną lygį. Po 50-ies kartų šie mikrobai adaptuojasi ir išgyvena dar 50 kartų didesniame radiacijos lygyje. Taip pat mokslininkai įrodė, kad per pakankamai ilgą laiko tarpą E.coli mikrobai, kurie nėra laikomi ypač ištvermingais, taip pat sugeba prisitaikyti prie aukšto radiacijos lygio. Tai netiesiogiai patvirtiną teoriją, kad Marse galėjo egzistuoti gyvi organizmai.

6. 2002-ais metais Veneros atmosferoje buvo aptikta karbonilų - organinių junginių, kurie su didele tikimybe liudija apie mikrobų bei kitų organizmų egzistavimą.

7. 2003-iais metais Jupiterio palydovo Europos paviršiuje buvo aptikta sieros junginių, kurie galėjo susidaryti dėl bakterijų, kurios giminingos su Antarktidos leduose gyvenančioms bakterijos, gyvybinės veiklos.

8. 2003-iais metais Puerto Riko teleskopu buvo pagautas stiprus signalas, kuris sklido iš srities, esančios tarp Žuvų ir Avino žvaigždynų, kurioje nėra žvaigždžių su gyvybei tinkamomis planetomis.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 19:34 Receptai – Patiekalai Burnoje tirpstantis šokoladinis keksas
Sviestą kaitinkite puode, kol ištirps. Suberkite cukrų, kakavos miltelius, supilkite pieną. Viską išmaišykite ir pakaitinkite minutę laiko. Puodą nukelkite nuo kaitlentės. Į dubenį suberkite smulkintą šokoladą ir ant jo užpilkite ...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 13:47 Receptai – Patiekalai Gardžių beliašų receptas
Pasigaminkime skanius ir gardžius beliašus. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau