Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Lapkričio » 24

Visatos ženklai, kurie pranašauja susitikimą su likimo žmogumi

Niekada nežinai, kur gali sutikti savo svajonių vyrą

Susitikimas su antrąja puse retai kada būna netikėtas. Visata pasistengs parodyti jums įvairius signalus ir užuominas. Kad jų nepraleistumėte, turite mokėti sulėtinti tempą, stebėti viską, kas mus supa, ir daryti teisingas išvadas.

Kokie požymiai padeda žmogui nustatyti, kad lemtingas susitikimas jau arti?

  • Jei susitaikėte su vienatve, jei joje jaučiatės patogiai ir jaukiai, jei nusivylėte pašlijusiais santykiais ir atsitiktiniais pasimatymais, jei susitikimai neteikia jums džiaugsmo ir praradote viltį sulaukti naujos meilės ir santykių, tai ženklas! Visata suteikia jums galimybę atsipalaiduoti, nustoti ieškoti ir laukti. Ji siūlo tiesiog laukti, kol gyvenimas pasikeis. Jūsų vyras jau yra ant slenksčio, jums nebereikia niekieno ieškoti patiems, nusivilti pažintimis ir atsitiktiniais susitikimais. Atminkite, kad mažus rūpesčius, kurie, tarsi sniego gniūžtė, vienu metu nukrito jums ant galvos, netrukus užgoš susitikimo su lemtingu žmogumi džiaugsmas.
  • Jei po išsiskyrimo greitai atsikratote visų nuoskaudų ir rūpesčių, jūsų siela rami ir tvarkinga, trokštate išorinių (pakeisti šukuoseną, garderobą ir pan.) ir vidinių (naujų pomėgių) pokyčių - tai rodo, kad artimiausiu metu turėtumėte būti ypač atsargūs, kad nepraleistumėte savo meilės, kuri vaikšto kažkur netoliese.
  • Jei pametėte žiedą namuose, vadinasi, jūsų mylimasis yra ant slenksčio. Jei pametėte auskarą, vadinasi, netrukus turėsite vestuves.
  • Jei pastebėjote, kad lengvai atleidžiate visas skriaudas, nustojote laikyti nuoskaudas prieš žmones, jūsų širdis atvira ir pasirengusi užmegzti naujus santykius. Laukite, kol pats likimas netrukus pasibels į jūsų duris.
  • Jei vis dažniau pastebite, kad į jus žvelgia nepažįstami žmonės, tai ne veltui. Žinoma, tai gali sukelti nepatogumų ir įtampą. Tačiau kiekvienas jūsų kelyje sutiktas žmogus gali būti ne atsitiktinis, o atsiųstas pačios Visatos. Kai žvelgdami vienas kitam į akis pajusite žąsies odą, neatsitraukite iš karto, jei tai susitikimas su mylimuoju.
  • Jei dažnai sapnuojate aiškius sapnus, Visata per juos siunčia jums signalus. Jei sapne matote nepažįstamą žmogų, prisiminkite jį arba ją, o dar geriau - užsirašykite visas sapno detales į užrašų knygelę, kad nepamirštumėte. Taip galėsite iš karto nustatyti tinkamą žmogų ir išvengti nereikalingų susitikimų. Jei sapnuojate batus, žinokite, kad tai ženklas, jog ruošiatės tuoktis. Jei sapne matote baltas arba raudonas rožes, tai ženklas, kad atėjo laikas rinktis vestuvinę suknelę. Žuvys yra ženklas, kad esate nėščia. Sapne matuotis sijoną - tai pasimatymas.
  • Jei tvenkinyje pamatysite dvi gulbes, apsivijusias kaklą, tai bus ženklas. Visata jums sako, kad netrukus jūsų gyvenime įvyks ilgai lauktas susitikimas su lemtingu žmogumi.
  • Jei kelyje randate pasagą, žinokite, kad tai ne atsitiktinumas. Tai ženklas, kad netrukus būsite laimingi.
  • Jei daugiamilijoniniame mieste ant grindinio rasite balto paukščio plunksną, žinokite, kad tai Visatos ženklas, kuris jums duoda užuominą, kad turėtumėte būti atsargesni, nes jūsų mylimas žmogus yra kažkur netoliese. Nepraleiskite. O jei ant palangės pamatysite balandį, žinokite, kad netrukus ištekėsite!
  • Jei per vestuves pagaunate nuotakos puokštę, tai - greitos santuokos ženklas.
  • Jei jums niežti lūpas, netrukus teks bučiuotis. O jei jums niežti kulną, netrukus būsite pakviesti į pasimatymą.
  • Jei tau niežti dešinę ranką, tikėkis sutikti gerą žmogų. Jei tau niežti kairę ranką, tikėkis dovanų.

Kaip įvyksta lemtingi susitikimai?

Apskritai visi sėkmingi susitikimai įvyksta netikėtai, jiems neįmanoma pasiruošti. Ne veltui sakoma, kad žmogus gali nueiti išnešti šiukšlių arba nubėgti į artimiausią parduotuvę nusipirkti duonos ir sutikti savo likimą. Viskas gali vykti labai greitai ir žmogui nepastebimai. Galite tiesiog peržvelgti socialinių tinklų kanalą ir pamatyti jį ar ją...

Kai padarysite įspūdį nepažįstamam žmogui, net jei nedėvėsite makiažo ir nevilkėsite senų sportinių kelnių, jis jumis susidomės bet kada ir bet kur. Kiekviena diena yra tarsi nauja pažintis, kuri sukrečia iki širdies gelmių.

Būkite atidūs, nepraleiskite lemtingo susitikimo, neapsunkinkite visatos užduoties, kuri siunčia jums signalus, kuriuos ne visada pastebite. Sėkmės jums!
 

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.11.2017 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (šalpusnis, piliarožė, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: šalpusnio lapai, piliarožės šaknys, raudonėlis.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti
Sumušimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai sumušimams gydyti, receptai sumušimams gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis...

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:22 Receptai – Patiekalai Sočiam užkandžiui: česnakinės bandelės su sūriu
Į dubenį pilkite miltus, cukrų, druską, česnakų, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Dėkite gabaliukais supjaustytą sviestą ir surtinkite. Į tą patį dubenį pilkite pasukas, išmaišykite iki vientisos tešlos ir dėkite į šaldytuvą...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau