Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 1

Ar gali moteris išeiti į pasimatymą, jeigu jai per penkiasdešimt?

Atrodo, kad penkiasdešimtmetėms moterims pasimatymai nėra skirti. Atrodo, kad tik jaunimas gali susitikinėti ir kurti naujus santykius. Atrodo, kad aplinkui nėra gerų vyrų. Tiksliau, nėra vienišų penkiasdešimtmečių vyrų, kurie būtų geri ir malonūs žmonės. Tačiau neapsiribokime stereotipais. Kodėl manome, kad šiame amžiuje eiti į pasimatymus yra keista? Kodėl moterys dažnai mano, kad jos neturėtų to daryti? Pažvelkime į tai.

Dažnai sakau, kad amžius yra tik skaičius pase, nieko daugiau. Svarbu, kaip žmogus jaučiasi fiziškai ir psichologiškai. Jei žmogui sekasi gerai, kodėl nepasimatyti? Tai visiškai nesusiję su amžiumi. Taip, kai kuriems žmonėms tai atrodys keista. Bet žmogui reikia žmogaus.

Ir taip, būna atvejų, kai penkiasdešimtmečiai gali būti vieniši. Būna įvairių situacijų. Gali būti net taip, kad žmogus yra labai geras, bet visą gyvenimą jam nepavyko rasti tinkamo žmogaus. Gali būti, kad sulaukęs penkiasdešimties jis (ji) ras gerą partnerį.

Pavyzdžiui, aš turiu labai didelių lūkesčių. Pabandžiau visa tai apskaičiuoti statistiškai ir paaiškėjo, kad iš šimto tūkstančių žmonių man tinka tik vienas. Jei gyvenu mieste, kuriame gyvena penki šimtai tūkstančių žmonių, man tinka tik penki žmonės.

Paskaičiuokite patys. Pirmiausia padalykite sumą iš dviejų, tada atimkite savo lytį, tada amžių, išvaizdą, intelektą, humoro jausmą ir t. t. Neįsivaizduojate, kaip sunku rasti žmogų, kai sau ir mylimajam keliate aukštus reikalavimus. Gali būti, kad esate tas pats asmuo. Arba žmogus, kuris eina su jumis į pasimatymą būdamas penkiasdešimties metų, gali būti tas žmogus.

Turiu omenyje, kad geri žmonės gali būti vieniši labai ilgai. Taip jau yra. Nereikia manyti, kad geriausios galimybės baigiasi sulaukus trisdešimties. Dauguma taip ir daro, bet tai nereiškia, kad neturėtumėte bandyti rasti deimantą. Net jei jis yra tokio amžiaus.

Kaip jau sakiau, amžius nesvarbu. Visada norisi gyventi su kuo nors, o ne tuščiame bute. Todėl visiškai normalu ieškoti sielos draugo bet kuriame amžiuje. Svarbiausia, kad jums patiems būtų patogi pažinčių idėja. Tai svarbiausia.

Parašykite komentarą, prenumeruoti. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.10.2019 laikas 21:23 Receptai – Patiekalai Magišką Desertas Jorkšyro Keksas. Receptas

Šį magišką desertą verta pradėti gaminti jau iš vakaro. Pradžiai dėk arbatžoles į gilų indą ir užpilk verdančiu vandeniu. Palaikyk 20 min, paskui perkošk ir palik tik skystį. Paskui įpilk viskio, uždenk maistine plėvele ir pali...

Skaityti daugiau

02.09.2019 laikas 11:19 Receptai – Patiekalai Rudeninis trupininis pyragas iš moliūgų. Moliūgų pyragas

Sotaus pyrago gaminimas iš moliūgo.. Paruošas pyragas yra minkštas, trupininis, šiek tiek drėgnas. Ir labai skanus.

Skaityti daugiau

10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.05.2024 laikas 08:29 Faraono auksinės kaukės paslaptis
Senovės civilizacijų istorijoje kartais slepiasi nuostabios paslaptys, kurios gali sukrėsti net pačius išrankiausius tyrinėtojus. Viena iš tokių paslapčių - faraono Tutanchamono auksinė kaukė. Ilgą laiką buvo manoma, kad ši kaukė buvo nukaldinta iš v...

Skaityti daugiau

20.05.2024 laikas 07:58 Gegužės 20 2024 horoskopas: Žvaigždės prognozuoja sėkmės pokyčius visiems Zodiako ženklams
Šiandien Mėnulis visą dieną neturės jokių aspektų, t. y. jis bus „ne pagal kursą“. Mes, astrologai, tokias dienas vadiname nenaudingomis naujos pradžios požiūriu. Pradedate kokį nors verslą, o jis nevyksta, sustoja, atsiranda įvairių kliūčių jo eigai...

Skaityti daugiau

19.05.2024 laikas 19:51 Finansinis horoskopas savaitei nuo 20-26 d. gegužės mėn. 2024 m.
Gegužės pabaigoje kiekvieno Zodiako ženklo laukia svarbios užduotys, reikalaujančios kruopštaus planavimo ir strateginio požiūrio. Sužinokite, kokios galimybės jūsų laukia ir kokius iššūkius turite įveikti, kad kuo geriau išnaudotumėte šią savaitę....

Skaityti daugiau