Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Gruodžio » 19

Sniegas Tasmanijoje

Praėjusį ketvirtadienį Hobarte buvo šalčiausia gruodžio diena nuo 1964 m., kai aukščiausia temperatūra siekė vos 11,5 °C, o aukščiau nei 15 000 m aukštyje iškrito iki 10 mm sniego.

Ketvirtadienį temperatūra Mount Wellington vietovėje nukrito žemiau nulio, o dėl pietų vėjo atrodė, kad yra šalčiau nei iš tikrųjų.

Melburne taip pat buvo neįprastai žema temperatūra: antradienį aukščiausia temperatūra siekė vos 12C, o ketvirtadienį - 17C.

Tasmanijoje dėl šalto oro iš pietų temperatūra buvo 1-3C žemesnė už vidutinę, o rytinėje pakrantėje pirmosios dvi vasaros savaitės buvo drėgnesnės nei įprastai.

Gruodžio mėnesio vidutinė temperatūra Hobarte buvo 20,4C, o Melburne - 24,2C, todėl vasaros pradžia buvo neįprasta.

Naujajame Pietų Velse sezono pradžia taip pat buvo šaltesnė nei įprastai: antradienį Grifite užfiksuota žemiausia 4,2 °C temperatūra, o Sidnėjuje pastarosiomis dienomis temperatūra tik šiek tiek viršijo 20 °C.

Tikroji Žeme - Pateikiami naujausi oru vaizdo įrašai iš viso pasaulio. Žiūrėkite, stebėkite orus, klimatą, stichines nelaimes, prenumeruokite Paranormal LT Youtube kanalą:

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau