- 29.10.2019
- 0.0 Reitingas
- 2091 Peržiūr
- Aptarti
Ingredientai:
190 g. miltų;
100 g. cukraus;
30 g. kakavos miltelių;
6 g. kepimo miltelių;
žiupsnis druskos;
5 v.š. aliejaus;
1 v.š. acto;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
240 ml. karšto vandens;
200 g. juodojo šokolado;
120 g. riebios grietinėlės.
Gaminimas:
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
2. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės.
3. Tešlą dėkite į orkaitę ir kepkite 25 – 30 minučių. Iškepusį pyragą atvėsinkite ir išimkite iš formos.
4. Puode šiek tiek pakaitinkite grietinėlę, nukelkite nuo ugnies ir suberkite smulkintą šokoladą. Maišykite, kol šokoladas ištirps.
5. Paruoštą šokoladą dėkite ant pyrago viršaus ir tolygiai padenkite. Prieš patiekdami leiskite šokoladui šiek tiek sutvirtėti.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau