- 19.02.2020
- 0.0 Reitingas
- 1756 Peržiūrų
- Aptarti
Ingredientai:
300 g. juodojo šokolado;
115 g. sviesto;
160 ml. plakamosios grietinėlės;
4 kiaušiniai;
70 g. cukraus;
žiupsnis druskos.
160 g. juodojo šokolado (braškėms);
60 g. pieniško šokolado (braškėms);
šviežios braškės;
kakavos milteliai.
Gaminimas:
1. Sviestą su šokoladu sudėkite į dubenį ir kaitinkite virš garų, kol ištirps.
2. Į ištirpusį šokoladą suberkite cukrų, druską, supilkite grietinėlę, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite.
3. Paruoštą masę pilkite į kepimo popieriumi išklotą pailgą kepimo formą aukštais kraštais. Kepimo formą dėkite didesnę formą ir ją pripildykite karštu vandeniu. Viską dėkite į 160 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių. Iškepusį pyragą palaikykite šaldytuve bent 3 valandas.
4. Paruoškite braškes. Juodąjį šokoladą ištirpinkite garų vonelėje. Braškes išmirkykite šokolade ir apšlakstykite tirpintu pienišku šokoladu.
5. Pyragą apibarstykite kakavos milteliais ir patiekite su šokolade mirkytomis braškėmis. Skanaus!
Video: Chocolate Terrine with Chocolate Covered Strawberries
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau