Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Religija » 2023 » Sausio » 15

Kaip malda keičia kraują?

Malda yra didžiausia galia...

Malda gali pakeisti gyvenimą...

Tai, kad per Dievo giedojimą šventykloje jaučiama ramybė, dvasinis palengvėjimas, jums pasakys daugelis tikinčiųjų. Michailas Lazorikas iš Užgorodo nusprendė moksliškai patvirtinti gydomąjį maldos ir ramybės poveikį žmogaus organizmui. Po to jis užpatentavo savo tyrimų rezultatus.

Michailas Lazorikas yra medicinos mokslų kandidatas, Užgorodo nacionalinio universiteto fakultetų terapijos katedros docentas, Ukrainos garbės išradėjas, homeopatas ir patentuotas mokslininkas. Jis užpatentavo 166 išradimus, kai kuriuos iš jų kūrė kartu su savo mokiniais, kurie buvo daugelio iš jų bendraautoriai.

gydytojai, tyrimai, malda, sveikata, gydymas

Mintis ištirti maldos poveikį kraujui Michailui Ivanovičiui kilo prieš 15 metų, nes jis taip pat yra tikintis ir lanko bažnyčią.

Jis jau buvo atlikęs gydomųjų vonių poveikio kraujui tyrimus. Taigi jis susidomėjo: ar maldos metu keičiasi kraujo struktūra? Kartu su mokiniais ėmiausi darbo. Nusprendžiau nedalyvauti dvasininkams, kad jie nebūtų klausinėjami apie terapinę maldos vertę.

Penkiolika vyrų ir moterų sutiko dalyvauti eksperimente su sąlyga, kad jų vardai nebus atskleisti. Jie buvo teisininkai, gydytojai ir žmonės be jokio išsilavinimo. Pacientai sirgo ateroskleroze, hepatitu B, širdies ir kitomis ligomis.

Reikėtų pažymėti, kad tyrimas nebuvo atliktas vienu metu su visa grupe, nes vieno asmens kraujo tyrimas užima daug laiko.

Prieš eksperimentą mokslininkai paėmė kapiliarinį ir veninį kraują ir jį ištyrė. Tada pacientas (arba jo pažįstamas asmuo) 15-20 minučių skaitė maldas mintyse arba iš maldaknygės. Tai buvo "Tėve mūsų", "Tikiu", "Dangaus Karalius", 50-oji psalmė, "Šventiesiems", "Dangaus globėjams".

Po to jis vėl buvo tiriamas veninio ir kapiliarinio kraujo mėginiais.

- Pirmojo paciento rezultatai buvo labai netikėti! - sako Michailas Lazorikas. - Vyras vos išgyveno avariją, per kurią žuvo jo brolis. Jis sirgo osteomielitu (pėdų kaulų supūliavimu). Palyginus kraujo rodiklius prieš maldą ir po jos, paaiškėjo, kad vienas iš fagocitozės rodiklių buvo šešis (!) kartus mažesnis nei prieš eksperimentą!

Kitiems vyrams jis buvo tris kartus mažesnis, moterims - mažiau, nes jos yra emocionalesnės.

Palyginus tyrimo rezultatus paaiškėjo, kad malda turi... stiprų poveikį. Mes tai aiškiname tuo, kad uždegiminio proceso metu vystosi agresija prieš patogeną, o malda turi raminamąjį poveikį.

Savo tyrimais patvirtinome, kad malda nėra opiumas žmonėms. Jį skaitant garso vibracijos veikia žmogaus kūną ir sukelia kraujo parametrų pokyčius. Nes maldos metu įjungiame protą, akis, klausą ir kalbą.

Kuo naudingas "Schumano rezonansas"?

Padidinti paveikslą - Schumano rezonansas

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.09.2018 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai cholesterolio gydymui
Cholesterolis liaudies medicinoje, cholesterolis, cholesterolio gydymas, receptai, cholesterolio receptas, vaistažolės, vaistažolės cholesteroliui, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradici...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:27 Receptai – Patiekalai Gardūs Plikytos Tešlos Tradiciniai Eklerai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
07.05.2024 laikas 20:12 „Mano tėvas nužudė NSO liudininkus Rosvelyje“

NSO tyrinėtojas Antonis Bragalija garsėja kruopščiais tyrimais ir paieškomis. Jam pavyko pritraukti daugybę įvairių su NSO susijusių epizodų liudininkų. Tačiau dauguma jų yra įvykių, tiesiogiai susijusių su Rosvelyje įvykusia NSO katastrofa, liudi...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 19:18 Senovinės gydomosios taurės paslaptis: unikali jėzuitų vienuolio dovana Romos imperatoriui

Labai seniai jėzuitų vienuolis Atanasijus Kircheris Šventosios Romos imperijos imperatoriui Ferdinandui III įteikė labai neįprastą dovaną. Ji atrodė kaip paprasta medinė taurė. Tačiau šis indas slėpė nuostabią paslaptį. Į ja įpylus tyro šaltinio v...

Skaityti daugiau

07.05.2024 laikas 10:20 Kuo maitinti rožes pavasarį?

Pavasaris – geriausias metas rožes maitinti prieš žydėjimą arba žydėjimo metu. Tada jos žydės visą vasarą. Kuo maitinti rožes, kad jos ilgai žydėtų.

Skaityti daugiau