Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 22

6 priežastys keist cukrų į medų

Galvoje bręsta mintis, jog atėjo metas keisti cukrų į medų? Šešios priežastys, pridėsiančios motyvacijos.

6 priežastys keist cukrų į medų

Medus neskatina svorio augimo. Taip yra dėl to, kad medus pasižymi puikia savybe – šiek tiek atidėti vadinamojo alkio hormono grelino išsiskyrimą organizme.

Jį galima valgyti ir diabetikams. Cukrus sergantiesiems šia liga – tabu, o medus net gali būti naudingas sveikatai. Suprantama, vartojant saikingai. Tuomet šis saldumynas nedidina cukraus kiekio kraujyje.

Medus ramina. Taip pat stiprina nervus, jį galima vartoti kaip migdomuosius vaistus. Pabandykite 2 šaukštus pipirmėtės užplikyti 3 stiklinėmis verdančio vandens, palikti pusvalandį nusistovėti, nukošti, įmaišyti 4 šaukštus medaus ir gerti triskart per dieną po pusę stiklinės.

Medus pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Gydomosios medaus savybės labai praverčia sergant peršalimo ligomis, turint kvėpavimo takų problemų, gydantis disbakteriozę, akių uždegimus. Mat tąsus produktas padengia gleivinę ir neleidžia virusams bei bakterijoms prasiskverbti į organizmą ir daugintis.

Padeda sutrikus virškinimui. Meduje yra fermentų, padedančių virškinti maistą. Be to, jis nesukelia rūgimo proceso, neerzina skrandžio padidėjus jo rūgštingumui.

Medus tinka esant bet kokiems virškinimo trakto sutrikimams.

Gražesnei odai. Neginčytinas šio produkto privalumas – jis lėtina senėjimo procesus odos ląstelėse. Meduje yra vitaminų, ypatingų mikroelementų ir antioksidantų, padedančių išlyginti raukšles, drėkinti odą ir gerinti jos spalvą, reguliuoti riebalų išsiskyrimą bei normalizuoti kraujotaką.

6 priežastys keist cukrų į medų

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau