Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugsėjo » 30

Bananai vietoj vaistų! 7 atvejai, kai geriau valgyti vaisius nei tabletes!

Tabletės mūsų gyvenime atlieka svarbų vaidmenį ir mes prie jų esame pripratę, nes tai greitas būdas numalšinti skausmą, tačiau pašalinkime ir pakeiskime jas bananais.

Bananai vietoj vaistų!

Bananai yra vaisiai, kurie turi įtraukiami į žmogaus dietą kiekvieną dieną. Juose yra gausu sočiųjų natūralių cukrų ir daug skaidulų, kurie mūsų organizmui suteikia energijos. Nepaisant kalorijų kiekio, buvo įrodyta, kad bananai padeda susidoroti su daugybe problemų.

Jei tuo netikite - pabandykite pabandykite pavalgyti bananus ir tuoj pasijusite daug geriau. Bananai yra mėgstamas žmonių vaisius. Tačiau dauguma žmonių nežino, kad bananai gali apkeisti tabletes.

Hipertenzija. Daugelis žmonių, sergančiu hipertenzija, neturi pakankamai kalio. Priešingai, druskos jų kūne yra daug, o kalis jungiasi su druskomis ir pašalina jį iš kūno. Taigi valgykite bananus, kuris yra turtingas kaliu ir sumažinkite kraujospūdį.

Streso mažinimas. Bananai laikomi geriausiu "prieš stresą" vaisiu. Jame yra būtinų vitaminų ir mikroelementų, kurie veikia metabolizmą, kuris yra susijęs su streso organizme mažinimu.

Gerina regėjimą. Bananuose yra vitamino A, kuris labai svarbus akių sveikatai. Mūsų organizmui reikia tam tikro vitamino A kiekio per dieną, kuris sumažintu aktinio aklumo atsiradimo pavojų. Moterims kiekvieną dieną reikia 700 mikrogramų, o vyrams - apie 900.

Vidurių užkietėjimas ir vidurių pūtimas. Bananuose yra tokios medžiagos, kaip pektino, kuris yra atsakingas už sunkiųjų metalų ir kitų toksinų pašalinimą iš organizmo. Bananai yra puikus probiotikas, kuris skatina virškinimo procesą. Jie taip pat mažina dujų susidarymą ir veikia, kaip lengvas natūralus „vidurių laisvintojas.

Pagalba PMS. Bananuose yra vitamino B6, kuris teigiamai veikia cukraus kiekį, kuris padeda sumažinti neigiamus PMS simptomus. Šis vitaminas padeda išsipūtus pilvui ir mažina nuotaikos pasikeitimus.

Depresija. Bananuose yra triptofano, kuris padidina hormono serotonino gamybą. Nors bananai nepadės susidoroti su rimtu ilgesiu, valgydami du vaisius per dieną, jūs atsikratysite lengvo liūdesio.

Svorio kritimas. Bananai yra skanūs, gali būti panaudojami bet kurioje dietoje.  Bananuose yra gausu vandens tirpios ląstelienos. Kai ląsteliena patenka į virškinimo traktą, jie sugeria vandenį ir sulėtina virškinimą, o tai reiškia, kad jūs jausitės sotesni ilgesnį laiką.

Bananai vietoj vaistų! 7 atvejai, kai geriau valgyti vaisius nei tabletes!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.01.2018 laikas 18:59 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

10.08.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį al...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
10.05.2024 laikas 09:37 Paaiškėjo, ar cinkas padeda greičiau atsikratyti peršalimo ligų
Jungtinės Karalystės Cochrane instituto mokslininkai nustatė, kad cinko gebėjimas sutrumpinti peršalimo ligų trukmę neturi aiškaus mokslinio pagrindo.

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:29 Milžiniška dėmė Saulėje tapo matoma plika akimi iš Žemės
Amerikiečių mokslininkai iš Nacionalinės vandenynų ir atmosferos administracijos Kosminių orų prognozių centro (SWPC NOAA) pastebėjo, kad milžiniška Saulės dėmė AR3664, kuri toliau galingai žybsi, padidėjo. Šios srities dydis pasiekė 200 tūkst. kilom...

Skaityti daugiau

10.05.2024 laikas 09:10 Mokslininkai išsiaiškino, kodėl kai kurios gyvatės tepa save krauju ir išmatomis
Serbijos mokslininkai iš Belgrado universiteto atrado, kad vandens gyvatės (Natrix tessellata), norėdamos apsisaugoti nuo plėšrūnų, gali įtikinamai apsimesti pūvančiu mėsos gabalu. Kad suklaidintų priešus, gyvatės mirkomos savo kraujyje ir išmatose....

Skaityti daugiau