Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 22

Gydytojo patarimai ir produktai sergantiesiems vėžiu!

Iš esmės galima valgyti beveik viską, bet tik natūraliai užaugintus ir namie pagamintus produktus: ekologiškų ūkių vaisius, daržoves, vištieną. Reikia valgyti daugiau žuvies, bet tik iš gerų veisyklų arba laukinės. Gydytojas sako, kad masinei prekybai paruoštų gyvūnų hormonai labai gerai tinka ir vėžiui formuotis. Todėl reikia vengti pramoniniu būdu perdirbtų produktų, baltų miltų, alkoholinių gėrimų, toksiškų ir kancerogeninių medžiagų, mesti rūkyti.

Gydytojo patarimai ir produktai sergantiesiems vėžiu!

Negalima vartoti cukraus ir pieno produktų (leidžiamas tik ekologiškas medus ir naminis rūgpienis, kuriame yra gyvų bifidobakterijų). Patartinas tikras kaimiškas ar ekologiškas sviestas, taip pat geros kokybės alyvuogių ir sėmenų aliejai.

• Retkarčiais galima išgerti truputį raudonojo vyno (jame esama resveratrolio), galima gerti ir kavos, bet tik ekologiškos ar žaliosios (iš neskrudintų pupelių).

• Vėžiu sergantiems ligoniams būtina gauti daug pektino, todėl patariama kasdien suvalgyti po 2 keptus obuolius.

• Dar reikalingas selenas - jis dalyvauja detoksikacijos procesuose. Seleno daugiausia jūrų gėrybėse - įvairiuose moliuskuose, dumbliuose, bet galima valgyti ir kaimiškų vištos kiaušinių. Jei norite vartoti žalių kiaušinių, turite atsiminti, kad sveikatai naudingas tik žalias trynys, o baltymą reikėtų kepti ar virti.

• Vis daugiau mokslinių straipsnių įrodo vitamino D svarbą. Jo galima gauti ir iš kaimiškų kiaušinių, tačiau gydytojas pataria vartoti jo dar maisto papildų pavidalu.

• Iš esmės svarbūs yra polifenoliai, karotenoidai bei flavonoidai, kurių esama spalvotuose vaisiuose, daržovėse ir uogose. Kurkuminas - viena labiausiai tiriamų medžiagų - pasižymi ypač stipriu uždegimo slopinamuoju ir antivėžiniu poveikiu.

• Jau daugelį metų Rytų medicinoje naudojami medicininiai grybai, pvz., valgomieji danteniai (šitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), tikriniai blizgučiai (reishi), kininiai kordicepsai, juodieji beržo grybai (čaga) ir kiti. Jie parodė gerų rezultatų ne tik gydant lėtines ligas, bet ir kovojant su vėžiu. Taip pat gerų rezultatų gydant vėžiu sergančius pacientus parodė kanabinoidai iš medicininių kanapių bei amigdalinas (vitaminas B17).

• Būtinai reikia gerti medetkų (Calendula officinalis) arbatos. Gydytojas sako, kad medetkos yra ne tik antiseptinė priemonė - jos pasižymi įvairiu poveikiu. Patartina papildyti medetkų arbatą plačialapiais gysločiais (Plantago major, galima vartoti ir ekstrakto), kurie puikiai gydo žaizdas. Liaudies medicinoje šiuo augalu gydomasi nuo plaučių, skrandžio ir žarnyno piktybinių navikų (ne vien lapų arbata, bet ir sultimis bei sėklų nuoviru).

Didžiųjų ugniažolių (Chelidonium majus) arbata arba ekstraktas taip pat atakuoja navikines ląsteles.

• Taip pat rekomenduojama paprastųjų jonažolių (Hypericum perforatum) arbata ar ekstraktas, nors daugiau naudos iš šio augalo gali gauti asmenys, sergantys smegenų navikais. Jonažolės padeda ir nuo vidutinio sunkumo depresijos.

• Fitoterapeutai plačiai rekomenduoja siauralapių gauromečių (Chamaenerion angustifolium) arbatą, taip pat šių augalų nuovirus, antpilus ir įvairias fermentuotas formas.

• Bet kokia onkologine liga sergantiems pacientams patartina vartoti Sibiro augalo eleuterokoko (Eleutherococcus senticosus) preparatą. Šis į ženšenį panašus augalas aktyvina imuninę sistemą, padidina T-limfocitų skaičių (dėl onkologinių ir infekcinių ligų šis sumažėja).

iherb produktai

Nuorodose (aukščiau pateiktose) yra pateikiama iherb produkcija, kurią galite įsigyti manau pigiausiomis kainomis. Yra tik tam tikrų sąlygų neviršyti 21.00 Eur. Kodas FTK282 Pirmam pirkimui nuolaida 5 Eur. Be to, galite dabar su nuolaidomis įsigyti įvairiausiu arbatų, papildu, vaistu, kosmetikos, kremų nuo saulės ir t.t. Visos prekės ekologiškos!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
12.07.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
Bandžiau gaminti pagal įvairiausius receptus – kartais rezultatas džiugindavo, kartais nelabai. Ir štai pagaliau aš sugalvojau savo puikaus, puraus omleto receptą! Išeina tiesiog burnoj tirpstantis, nessmenga aušdamas, nebėga, sk...

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:26 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai mėšlungio gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mėšlungis liaudies medicinoje, Mėšlungis, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo mėšlungio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė me...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau