Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 10

Mokslininko Šablino preparatas “EM-Kurunga” nuo vėžio

“Gėris” ir “blogis” – žmogiškos sąvokos. Mes žinom, jog Gamtoje, kitaip nei žmonių visuomenėje, tokio padalijimo nėra. Nėra blogų mikrobų, nėra piktų augalų ir gyvūnų. Visi gyvena vienas dėl kito ir vienas kito sąskaita.

Gamtoje harmonija vyrauja iki to momento, kol “kompanijoje kiekvienas turi savo porą”, t.y. nieko nėra per daug. Kitaip tariant, tarp visų būtybių vyrauja pusiausvyra, bendradarbiavimas, bendrystė. Šis kiekybinis santykis tarp įvairių rūšių gyvų būtybių turi būti išlaikomas be jokių nukrypimų. Vadinasi, jų egzistavimą būtinai turi valdyti automatiniosusireguliavimo mechanizmas.

Čia slypi bet kurios ekologinės sistemos simbiozės esmė: Visatos, Žemės planetos, augalų, gyvūnų bendrijų, žmonių visuomenės, mikropasaulio (mikrobų, virusų ir t.t.). Tokia simbiozė ir yra Gyvybės pagrindas!

O kas gi yra žmogaus organizmas?

Tai ta pati fundamentali simbiozė, kurią sudaro pačios įvairiausios jungiamojo audinio, inkstų, kepenų, smegenų, kraujo ir kitos ląstelės, kurių tarpusavio santykiai yra griežtai reguliuojami. Kiekviena ląstelių rūšis “žino” savo vietą ir savo vaidmenį. Mikroorganizmai, kurie gyvena ir turi gyventi mūsų makroorganizme, irgi puikiausiai “žino” savo vietą ir savo darbą. Jie irgi aktyviai dalyvauja šios simbiozės automatinio susireguliavimo mechanizmų veikloje. Ir ne todėl, kad jie geri, o todėl, kad jiems reikia “šeimininko”, kuriame jie visi kartu galėtų egzistuoti vienas kito sąskaita. Paprastai tariant, mes gyvename, kol mes kartu.

Mokslininko Šablino preparatas “EM-Kurunga” nuo vėžio O dabar toks intriguojantis klausimas: kuri mikroflora stipresnė – sėjanti mirtį ar gyvenanti kartu su mumis? Žinoma, antroji! Bet kokiu atveju simbiozėje su žmogumi ji nenusileidžia tai milžiniškai jėgai, kuria pasižymi ligas sukeliantys mikrobai. Kitaip tariant, žmogus, kaip rūšis, jau seniai būtų išnykęs, o gal net ir neatsiradęs. Tie “blogieji” būtų jį suriję… O gal naudingoji mikroflora visai ir neturi tokių regeneruojančių galių, kurios padėtų pasipriešinti patogeninei mikroflorai?

Įsivaizduokime, kad būtent taip ir yra. Tokiu atveju reikia suvokti, kodėl bakterijų – vienaląsčių būtybių, pirmųjų planetos gyventojų – iki šiol nesunaikino virusai, kurie gali gyvuoti ir parazituoti tik ląstelės viduje. Juk jiems nesvarbu, ar ta būtybė vienaląstė, ar daugialąstė. Svarbu, kad būtų ką pulti. Į šį paprastą klausimą, ko gero, galima rasti tik vieną paprastą atsakymą: per milijardus metų planetoje išliko tik tos bakterijos, kurios evoliucijos procese įgijo imunitetą prieš bet kokius virusus.

Milžiniškomis antibiotikų dozėmis žmonija sunaikino visą grupę “blogųjų” mikroorganizmų, saugančių žmones nuo virusinių infekcijų, fibrozinių trombų, vadinasi, nuo infarktų ir insultų. Pasirodė, jog tokie mikroorganizmai gyvena tik žmogaus organizme, aplinkoje jų nėra. Tai iš kur dabar jų paimti?

Visuotinis gydymas antibiotikais – tai medicinos teroras! Per tą laikotarpį, kai pradėta gydyti antibiotikais, mirtingumas nuo infarktų ir insultų padidėjo 5 kartus, o nuo sepsio ir vėžinių ligų – 10 kartų!

Taip, pripažinkime, anksčiau “sumaištavę” patogeniniai mikrobai pridarydavo rimtų problemų ir nusinešdavo daug gyvybių. Tačiau užuot “tramdę maištininkus” kitais simbiotikais, jiems paskelbė negailestingą karą – antibiotikais sunaikino ir “maištininkus”, ir tuos, kurie turėjo tramdyti maištingą kenksmingųjų mikrobų dvasią.

Ištisus tūkstantmečius formavosi simbiozė “makroorganizmas – mikroorganizmai”, ši makroorganizme prigijusi mikroflora sukūrė unikalų biologinių katalizatorių kompleksą – fermentus, kurie užtikrina stabilų ir ilgalaikį bet kokios populiacijos sveikatos išsaugojimą.

Kodėl gi kartkartėmis planetoje įsišėlsta epidemijos, sukrečiančios visas gyvas būtybes? Ogi todėl, kad bet kokio vystymosi variklis yra Jo Didenybė Chaosas. Tvarka negali būti varomoji jėga, nes visiška tvarka reiškia, jog neįmanomi jokie pasikeitimai, vadinasi, ir joks vystymasis.

Žinoma, Tvarka turi vyrauti Gamtoje, bet tiktai tiek, kad ekologinė sistema nebūtų įstumta į stagnaciją. Savo ruožtu, chaoso turi būti nedaug, tik tiek, kad lėtai, evoliuciškai, be sukrėtimų kistų šis pasaulis. Kuo griežtesnė, visuotinesnė Tvarka, tuo labiau susitraukia Chaosas. Dabar ne tik kariškiai, amžinieji Chaoso šaukliai, bet ir pačių taikiausių pasaulio profesijų atstovai – gydytojai, veterinarai, agronomai, maisto produktų gamintojai – kovodami su ligomis, dirbtinai ir beprotiškai stiprindami Tvarką, taip smarkiai suspaudė Chaoso spyruoklę, kad išvengti atsakomojo smūgio jau nėra galimybių. O jis pasireikš ne tik aktyviu žmonių pasipriešinimu tokiam gydymui ir tokiam maistui, bet, deja, ir baisiomis savo chaotiškumu mutacijomis mikrobų pasaulyje. ŽIV infekcija, kempinligė, atipinė pneumonija, virusinės augalų ligos – tik pirmoji atsakomoji Gamtos reakcija į visuotinį cheminių medžiagų naudojimą buityje ir maisto gamyboje, gydymą cheminiais vaistais ir antibiotikais. Kokių dar “žiedelių ir vaisių” galim tikėtis – nežino niekas. Nors numanyti ne taip jau sunku…

Kokią iš to galime padaryti išvadą?

Sutramdykime nevalia iš lupų besiveržiančią pasaulyje egzistuojančios tvarkos kritiką ir pakalbėkime tik apie medicinos problemas.

  1. Bet kokia liga – tai automatinio susireguliavimo mechanizmais pagrįstos simbiozės sutrikdymo pasekmė.

Tokio simbiozės sutrikimo priežasčių tiek daug, kad net jų vardijimas užimtų keletą

tomų. Svarbiausia iš jų – Gamtos dėsnių ignoravimas. Popieriniai įstatymais su šiais dėsniais neturi nieko bendra.

  1. Atkurk šiuos automatinio susireguliavimo mechanizmus – ir išsigydysi bet kokią ligą.

Tai reiškia grįžimą prie Žmogiškosios mitybos, vandens vartojimo, pasaulio suvokimo.

Žmonija turi pradėti gyventi vadovaudamasi nepajudinamais biologiniais Visatos dėsniais.

  1. Nežinai, kaip atkurti automatinio susireguliavimo mechanizmus – pasitelk į pagalbą

naudingąją mikroflorą. Ji geriau žino, kaip tą padaryti (ir žemėje, ir vandenyje, ir žmogaus organizme).

  1. Gyvybės esmė ir pagrindas yra simbiozė, todėl naudingieji mikroorganizmai išties

veiksmingi tik simbiozėje, be to, automatiškai susireguliuojančioje!

  1. Beveik visais atvejais vietoje antibiotikų geriau vartoti simbiotikus!

  2. Gydymui simbiotikais alternatyvos nėra, nes svarbiausias ateinančių kartų rūpestis bus

organizmo imuninio statuso, kaip per tūkstantmečius susiformavusios simbiozės, išsaugojimas.

  1. Gamta nepakenčia pertekliaus. Pusiausvyra tarp Tvarkos ir Chaoso laikosi ant “aukso

pjūvio taško”, t.y. stabilioje ekologinėje sistemoje, vaizdžiai tariant, turi būti maždaug 2/3 Tvarkos ir 1/3 Chaoso.

Nukrypimas į bet kurią pusę sukelia katastrofą. Žmogaus organizme tą pusiausvyrą

galima apibūdinti taip. Jeigu liga pakenčiama, geriau negydyti jos preparatais, kurie dar labiau stumia organizmą iš pusiausvyros “aukso pjūvio taške”, nes toks gydymas gali sukelti dar sunkesnę ligą. Pavyzdžiui, vietoje tonzilito, alergijos ir hemorojaus, žiūrėk, ištiks infarktas ar išsivystys vėžys.

O ką tada daryti su mūsų skauduliais? Paradoksalu, bet su jais nereikia kovoti. Pasirodo, jų reikia mums kaip dozuoto Chaoso, ginančio mus nuo vidinių katastrofų.

O kad ligas ir ligeles laikytume “pažabotas”, yra laiko patikrintų liaudiškų priemonių, veikiančių pagal principą “panašus gydomas panašiu”. Palyginkite su oficialiosios medicinos metodika, kai vieną gydydami kitą žaloja.

Mūsų organizmas gali būti apsaugotas tik tuomet, kai laikomasi pagrindinio liaudies medicinos principo: “Bet koks vaistas turi būti maistas, o bet koks maistas turi gydyti ir valyti organizmą”.

Remiantis tuo, Rusijoje buvo sukurtas preparatas “EM-Kurunga”.

EM – efektyvieji mikroorganizmai.

Kurunga – buriatų rauginto pieno gėrimas “hurenge”.

Kodėl buvo pasirinktas būtent šis gėrimas? Pirmiausia dėl to, kad iš visų žinomų Vidurinės Azijos, Kaukazo, Europos gėrimų šis produktas yra stabiliausias. Mat kambario temperatūroje kurungą galima laikyti ištisus mėnesius. O tai reiškia, jog kurungos simbiozėje veikia pačios gamtos sukurti sudėtingi automatinio susireguliavimo mechanizmai. Tik į tokią simbiozę buvo prasminga įjungti ir originalius efektyviųjų mikroorganizmų kompleksus. Gautajame “EM-Kurungos” preparate yra daugelis medicinai žinomų probiotikų rūšių, o jų savybės tarpusavyje taip sustiprintos, kad gydymas kurunga gali tapti svarbiausiu sveikatos susigrąžinimo metodu sergantiems pačiomis sunkiausiomis ligomis – komplikuota tuberkulioze, sepsinėmis ir onkologinėmis ligomis.

Kasdienis “EM-Kurungos” gėrimas užtikrina tai, kad storosios žarnos ląstelyne mikrobai taip “sudeginami”, kad būtų palaikoma pastovi vidaus organų temperatūra. Jos sumažėjimas vos 0,1 laipsnio iškart trikdo endokrininių liaukų darbą (pavyzdžiui, sutrinka menstruacijų ciklas), o didesni temperatūros nukrypimai jau virsta hepatitais, lėtiniais pankreatitais ir t.t.

Kurunga, slopindama žarnyne vykstančius puvimo procesus, gydo disbakteriozę (disbiozę), o kartu išgydo ir gastritus, opas, kolitus, hepatitus, pankreatitus, cholecistitus ir kt. Tulžies pūslėje, inkstuose rečiau susidaro akmenys, atkuriama visų rūšių apykaita, o kasai, kepenims, inkstams tenkantis krūvis sumažėja dešimtis kartų!

Kasdienis “EM-Kurungos” gėrimas atkuria vidinės mikrofloros gebėjimą kontroliuoti patogeninių mikroorganizmų virulentiškumo geną (sugebėjimą sukelti ligas). Tokia kontrolė užtikrina žmogui patikimą profilaktišką apsaugą įvairių epidemijų metu – gripo, hepatito, dizenterijos ir t.t.

“EM-Kurunga” nepakeičiama, kai liga (tuberkuliozė, vėžys ir kt.) labai išsekina organizmą. Tokie ligoniai, gerdami po 2-3 litrus raugintos kurungos, priauga po 2-3, o kai kurie net po 10 kilogramų svorio. Tik tokie ryškūs pokyčiai leidžia tikėtis tolesnio gydymo sėkmės.

Jeigu ligonis negali valgyti, tiesiog būtina per odą tiekti organizmui reikalingas aminorūgštis ir biologiškai aktyvias medžiagas. Tiems, kurie dar pajėgūs, reikia daryti kurungos vonias, o nejudantiems – kurungos aplikacijas ant viso kūno. Beje, tokiais atvejais biologinio vertingumo požiūriu jokios lašelinės negali prilygti maitinimui kurunga.

Mano nuomone, “EM-Kurungos” autoriai ir kūrėjai nepastebėjo vienos itin vertingos šio gėrimo savybės, atsiskleidžiančios gydant visas ligas, o ypač onkologines.

  • Mirtis dažniausiai ištinka dėl kraujo sutirštėjimo. Kraujas dažniausiai sutirštėja dėl to,

kad pasidaro per daug šarminis. Kraujas sutirštėja (sušarmėja), kai netaisyklingai (nežmoniškai) maitinamės ir… nevengiame alkoholio (degtinės, konjako, naminės, spiritinių antpilų). Na ką, vyrai, krūptelėjot? Kraujo skystinimas – tiesus kelias bėgant nuo ligų ir mirties!

  • Vėžinės ląstelės panašios į augalinės kilmės ląsteles! Augalai gyvena tik šarminėje

terpėje. Bet kokio organo ligos atveju vyksta tipiškas jo puvimas ir šarmėjimas.

Jeigu organizmo terpė pakankamai rūgšti, ligos neturėtų vystytis. Todėl bet kurios ligos gydymą reikia pradėti nuo organizmo terpės rūgštinimo. Ypač jei žmogus serga onkologine liga. Organizmo terpės rūgštinimas puikiai suskystina kraują, o būtent to mums ir reikia!

Sunkius ligonius reikia maitinti ir jų organizmo terpę rūgštinti pirmiausia per odą.

  • Bene efektyviausios gydymo ir skausmo malšinimo priemonės yra pienarūgščio rūgimo

produktai, ypač pagaminti su vaistažolėmis. Tai įrodyta eksperimentais!

Toks fermentinio rauginimo būdu iš “EM-Kurungos” namuose pasigamintas gėrimas gali ne tik apsaugoti žmogų nuo infekcinių ligų (įskaitant cholerą, marą, herpesą, AIDS ir kt.), bet ir išgydyti bet kokį vėžį!

Augalai atskleidžia savo tikrąsias galimybes tik po to, kai jie apdorojami pasitelkus bakterijas…

Kiekvienai ligai gydyti jos reikalingos vis kitokios, kiekvienai vėžio rūšiai – individualios.

“EM-Kurunga” puikiausiai rūgština kraują, perneša prie auglio priešvėžinius preparatus, malšina onkologinius skausmus (kartais net tuos, kurių neįveikia narkotikai), o derinyje su priešvėžiniais augalais, įskaitant ir įvairius grybus, gali išgydyti daugelį vėžio rūšių.

Kadangi laktobakterijos, bifidobakterijos, acto, propionibakterės ir kitokios bakterijos, pieno streptokokai, mielės, fermentai, aminorūgštys, vitaminai, mineralinės druskos “EM-Kurungoje” sudaro simbiozę (tokią, kaip egzistuodamos gamtoje), tai kurungos gėrimas yra puiki papildoma sveikatos pagerinimo ir kompleksinio pačių sunkiausių ligų gydymo priemonė.

Rekomenduojama vartoti

  • Kompleksinėje gastritų, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos, mažakraujystės (taip pat ir

leukozių), imunodeficito bei virusinių, bakterinių ir onkologinių ligų terapijoje.

  • Disbakteriozės profilaktikai ir gydymui, kaip visą organizmą stiprinanti priemonė,

žarnyno mikrofloros biocenozei atkurti po gydymo antibiotikais, po chemoterapijos, spindulinio gydymo.

  • Kaip funkcinis maitinimas žmonėms, patiriantiems didelius fizinius krūvius, išsekusiems,

varginamiems lėtinio nuovargio sindromo.

“EM-Kurungos” paruošimas

  • Pats paprasčiausias rauginto pieno gėrimo paruošimo būdas toks:

Į litrinį stiklainį su 1-1,5% riebumo natūraliu karvės pienu (blogiausiu atveju – pasterizuotu) įdėti 1 šaukštelį medaus ir 10 tablečių “EM-Kurungos”. Viską išmaišyti, pridengti marlės skiaute ir 25 oC temperatūroje (pavyzdžiui, prie radiatoriaus) laikyti 2-3 paras. Kartkartėmis išmaišyti. Kai pienas susisluoksniuoja, o paviršiuje susidaro putos, gėrimas paruoštas. Prieš geriant jį reikia išmaišyti.

Kurungos gėrimo schema

Vaikams nuo 1 iki 5 metų 5 kartus per parą 50-100 ml/parą

Vaikams nuo 5 iki 16 metų 1 kartą per parą 100 ml/parą

(rytą arba vakare)

Suaugusiems 3 kartus per parą po 100 ml

(rytą, per pietus, vakare)

Gerti 20 min. prieš valgį.

Sunkūs ligoniai gali išgerti per parą iki 2-3 litrų.

Išorinius pūlinius veiksmingai gydo kurungos aplikacijos.

Kad nebūtų taip rūgštu, galima skiesti vandeniu, įdėti medaus (cukrus, uogienė – blogiau).

Dėmesio! Gydant mažų vaikų disbakteriozę galima naudoti tik vieną litrą pirminio raugo.

  • Kad gėrimas kasdien atsinaujintų, kas kartą jo reikia palikti ne mažiau kaip trečdalį, o dar geriau pusę stiklainio ir iki viršaus pripilti pieno, įdėti medaus. Kas dvi savaites į gėrimą reikia įdėti 10 tablečių. Galima ir kasdien įdėti po 1 tabletę, kad stabilesnė būtų simbiozė ir geresnės gydomosios savybės.

  • Tie, kurių organizmas pieno produktų netoleruoja, gali gaminti kurungos midų. Į 1 litrą

nechloruoto, užvirinto ir atvėsinto vandens įdėti 10 tablečių “EM-Kurungos” ir 1 šaukštą medaus. Laikyti 2-3 dienas. O toliau viskas taip pat, kaip ir geriant iš pieno pagamintą gėrimą. Beje, vietoje tablečių galima įpilti pusę stiklinės pieniško gėrimo išrūgų.

Sveikatos stiprinimas “EM-Kurungos” preparatu – kūrybiškas ir labai veiksmingas. Šiandien tai naujas, labai efektyvus ir nekenksmingas visų ligų gydymo būdas, atsisakius pražūtingų cheminių vaistų.

Duok, Dieve, mums visiems tai suvokti, įsisavinti ir naudotis šiandienos labui ir sėkmingam perėjimui į rytdieną, kuri turi tapti naujos Biologinės medicinos ir Biologinės, bet kokio politikavimo atsikračiusios civilizacijos gimimo diena.

O tie kurie nenorite gamintis ir naudoti "Baikal EM-1" produkto naudokite "EM-Kurunga" produktus. Galite įsigyti tiesiai iš gamintojo em-dom.ru/vse-tovary arba shablin.ru/catalog tik nežinau kokios sąlygos. Kas pirksite gydytis nuo onkologinių ligų ar profilaktiškai naikinti ar neleisti susidaryti patogeninėms ląstelėms, ar valyti toksinus parašykite komentaruose. O jei kas pirksite Lietuvoje pasidalinkite t.p. komentaruose. Būsime dėkingi.

Natūropatas Anatolijus Malovičko

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau