Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 6

Net paprastas maistas jūsų smegenis gali užkrėsti kirmėlėmis!

Būkite dėmesingi sau ir savo maistui! Sužinokite, kaip išvengti kaspinuočio užsikrėtimo!

Neseniai buvo paskelbtas straipsnis apie britą CNN svetainėje, kuris išplito visame internete per keletą dienų. Šis žmogus turėjo chronišką galvos skausmą visus metus, net įvairiais gydymo būdai nebuvo galima jo sustabdyti.

Kai jis gavo MRT rezultatus, gydytojai buvo šokiruoti - tai buvo kaspinuotis gyvenantis jo smegenyse. Atlikus mokslinius tyrimus, gydytojai priėjo prie išvados, kad šis parazitas buvo net 4 metus!

Vyras buvo nustatyta diagnozė - sparganosis. Tai parazitinė infekcija, sukelta kaspinuočio solitero (kirmėlė). Gydytojas sakė, kad kirmėlė juda iš vienos smegenų pusės į kitą, kas labai neįprastą.

Net paprastas maistas jūsų smegenis gali užkrėsti kirmėlėmis!

Laimei, gydytojai galėjo chirurginiu būdu pašalinti pavojingą parazitą. Ši infekcija yra paplitusi šunų ir kačių tarpe, kirmėlė gali siekti iki 1,5 metrų ilgio.

Žmonės užsikrėsti kaspinuočiu gali valgydami kiaulieną, kurioje dažnai būna paliekamos kirmėlių lervos. Užsikrėtimas galimas 2 būdais:

  1. Maitinantis užkrėsta, užteršta, nepilnai iškepta kiauliena, tokių būdu patekdamas į žmogaus žarnyną jis ten klesti.
  2. Per kontaktą su užsikrėtusiais žmonėmis ar kiaulių išmatomis.

Jei lerva patenka į nervų sistemą, infekcija gali sukelti neurocisticerkozė (Cisticerkozė), sunkią smegenų infekciją, kuri gali sukelti epilepsiją. Pasak PSO, trečdalis visiems žmonėms sukeltų epilepsijos atvejų yra ši priežastis!

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, mes rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

03.11.2019 laikas 09:05 Receptai – Patiekalai Varškės Keksas Prie Arbatos

Kiaušinius suplakame su cukrumi, įdedame vaniliną, ištirpdytą sviestą ir gerai išmaišome. Įdedame sodą, paskui varškę ir suplakame iki vientisos masės. Tada įdedame miltus ir dar kartą gerai išplakame.

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
02.05.2024 laikas 13:01 Santykiai. Ką reiškia būti suaugusiu?
Infantilus elgesys su partneriu – tai ne vien bejėgiškumas, čia pasireiškia ir atvirai vartotojiški interesai. Žmogus, kuris laikosi vaikiškos pozicijos, įsitikinęs, jog jo partneris privalo prisiimti sau visas bendras poros problemas, viskuo jį aprū...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 12:57 Tikro draugo požymiai. Patikrinkite save
Ne visi žmonės, kuriuos pavadiname ar laikome draugais, yra tikri draugai. Dauguma jų būna tiesiog geri pažįstami, laisvalaikio pasilinksminimų ir vakarėlių bendrininkai, kolegos ar šiaip žmonės, su kuriais kažkuriame gyvenimo etape suvedė likimas. P...

Skaityti daugiau

02.05.2024 laikas 07:26 „AstraZeneca“ pagaliau pripažino, kad jos vakcina COVID-19 sukelia trombozę su trombocitopenijos sindromu (TTS)
Nors „AstraZeneca“ ir kiti vakcinų gamintojai, prieš išleisdami visuomenei savo vakcinas COVID-19, privertė viso pasaulio vyriausybes pasirašyti nuostolių atlyginimo sąlygas, apsaugančias bendroves nuo atsakomybės, dešimtys šeimų, kurios galiausiai b...

Skaityti daugiau