Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2017 » Gegužės » 14

Paprastas vaistas nuo vėžio, parduodamas be recepto, įprastoje vaistinėje!

Prašome pasidalinti šiuo nuostabiu moksliniu atradimu su draugais!

Dar iki galo nėra aišku, tačiau kovoje su vėžiu, tikriausiai, įvyko tikras stebuklas. JAV mokslininkai sukūrę  vaistą nuo anemijos, tyrė šio vaisto šalutinį poveikį. Ir staiga, patys netikėdami, atrado, kad jų "vaikas" nužudo ir vėžines ląsteles! Šie netikėti ir daug vilčių teikiantys duomenys buvo paskelbti mokslo žurnale "Nature Nanotechnology", rašo phys.org.

Jų vaistas vadinasi ferumoksitol (ferumoxytol). Šis vaistas jau parduodamas JAV, anemijai gydyti.

Rinkoje šis vaistas atsidaro neseniai, todėl šio vaisto autoriai iki šiol studijavo galimus šalutinius poveikius.

Paprastas vaistas nuo vėžio, parduodamas be recepto

Priešvėžinį poveikį ferumoksitoliui duota geležies nanodalelės. Jos kažkokiu neįtikėtinu būdu veikia makrofagų elgesį. Tai yra imuninės ląstelės, kurios naikina mūsų organizme virusus, kenksmingas bakterijas ir kitas "biologiškai skaidžias atliekas". Reikia jiems tik nustatyti kontaktą su geležimi, kai jie iš karto ima kovoti dar ir su vėžinėmis ląstelėmis!

Idėja, kad vėžį galima gydyti nanodalelėmis iš geležies, buvo jau išbandyta mokslininkų tris kartus! Ir kiekvieną kartą, šios dalelės slopino auglių augimą pelėse! Be to, tose pelėse, imuninė sistema visada ignoravo auglį.

Kaip tai įmanoma?

Iki šiol mokslininkai turi tik vieną pagrįstą paaiškinimą: ląstelės-makrofagai pirmiausia įsisavina geležies nanodaleles, tada pakeičiamos imuninės sistemos elektrinės ląstelių membranos savybės.

Rezultate, jie pradeda "matyti" tas vėžines ląsteles, kurios ankščiau buvo atpažintos, kaip "savos", nes jos sėkmingai "užsimaskuoja".

ferumoksitol (ferumoxytol) Bet, kiečiausia yra tai, kad ferumoksitolis jau parduodamas JAV vaistinėse ir nereikia gauti tiems vaistams jokio recepto! Gydytojai ketina tęsti klinikinius tyrimus su vėžiu sergančiais pacientais, tačiau akivaizdu, kad tyrimai užtruks.

Farmacijos kompanija "Takeda Pharmaceutical", Europos rinkoje (ferumoxytol) buvo pardavinėjamas jau 2012 metų antros pusės, su prekiniu pavadinimu (Rienso).

Bet ką daryti, jei, kažkam iš mūsų artimų nėra, to laiko, jūs jau žinote! Tuo labiau, kad prie tokių bandymų, kviečia prisijungti ir išbandyti, pats Heike Daldrup-Link. Galų gale, šis vaistas yra saugus, todėl blogiau nebus!

Jeigu žinote, kaip ir kur įsigyti šių vaistų rašykite komentaruose. Pasidalinkite su lankytojais, jie jums už tai padėkos!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Tuoj nupirks patentą ir užkels kainą 100 kartų.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 13:33 Receptai – Patiekalai Nuostabūs sekmadienio pusryčiai - sotūs paplotėliai!

Lengvi ir skanūs! Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus: cukrų, druską, miltus ir sodą. Atskirai suplakite kiaušinį su pienu mikseriu ir augaliniu aliejumi iki purių putų. Mišinio kiekis turėtų padidėti.

...

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Omletas su pievagrybiais ir špinatais
Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį,...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:37 Astronomai pirmą kartą užfiksavo trapią žvaigždžių šviesą

Masačusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai pirmą kartą užfiksavo anksčiau sunkiai pastebimą žvaigždžių šviesą, supančią seniausius Visatoje kvazarus.

Skaityti daugiau