Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Lapkričio » 25

Sąmokslo teorijos: vėžys negydomas tyčia, chemoterapija – genocidas?

Vėžys seniai galėjo būti įveiktas, bet farmacininkams tai neparanku. Jie uždirba milijardus dolerių už vaistus tariamam ligonių gydymui. Vėžys – tai kandidos grybelis. Vėžio gydymas chemoterapija – genocidas, nes žlugdo imuninę sistemą. Kaip šias sąmokslo teorijas vertina Lietuvos medikai?

Vėžys – tai grybelis

Teigiama, kad dar 1969 m. daktaras Richardas Day Pitsburge, garsių gydytojų auditorijoje, pareiškė, kad įmanoma išgydyti įvairių rūšių vėžį, bet ta informacija yra slepiama Rockefellerio fonde.

„Jei žmonės lėtai mirs nuo “vėžio ar dar nuo ko nors“, tai gali sulėtinti gyventojų prieaugio tempus", –  apie neva artėjančią globalią visuomenės transformaciją perspėjo R.Day.

Kai kurių sąmokslo teorijų šalininkų nuomone, vyksta karas su žmogaus imunine sistema: pradedant pesticidais, herbicidais, baigiant vakcinacijomis, elektrognetinėmis ir mikrobangų technologijomis ir farmacijos preparatais.

Kai kurie gydytojai įsitikinę, kad vėžio gydymas chemoterapija – genocidas, nes jis naikina ne tik vėžines, bet ir sveikas ląsteles, silpnina imuninę sistemą, kuri yra pagrindinis vėžio priešas.

Prieštaringai vertinamas gydytojas iš Italijos Tullio Simoncini mano, kad vėžys atsiranda dėl organizme vyraujančių grybelinių infekcijų. Vėžys – tai išvešėjęs grybelis Candida.

Pasak italo, tai – parazitinės prigimties mieliagrybis, gyvenantis net sveikų žmonių organizme: stiprus imunitetas Candida grybelį suvaldo, o jam nusilpus grybelis plinta po visą kūną ir sudaro piktybinius auglius.
Gydo natrio bikarbonatu?

„Chemoterapija, išskyrus kelias vėžio rūšis, taip pat ir radiacija, neefektyvi, sunaikina sveikas ląsteles ir patį žmogų. Imuninės sistemos likučiai nebesugeba suvaldyti Candida ląstelių. Grybelis pereina į kitus organus ir audinius. Vėžys išplinta po organizmą. Tie, kurie tarsi pasveiko po chirurginio įsikišimo ir chemoterapijos, gavo bombą su laikrodžio mechanizmu. Imunitetas suardytas", – neva teigia italas, kuris, būdamas onkologijos ir metabolinių pažeidimų srities specialistas, pasisakė prieš tradicinės medicinos intelektualinį konformizmą, tradicinius globalios vėžio epidemijos gydymo metodus.

Pasak italo, kuris neva nuo vėžio išgydė ne vieną žmogų,  patikrinta pigi priemonė – natrio bikarbonatas, pagrindinė geriamosios sodos sudedamoji dalis.

T.Simoncini pacientai geria sodos tirpalą arba natrio bikarbonatas leidžiamas tiesiai į auglį prietaisu, primenančiu endoskopą. Gydytojas teigia, kad vėžiu sergančių žmonių organizme yra labai daug rūgščių, bet perspėja nemaišyti šio teiginio su skrandžio rūgštingumu, – jų žemas ph. Soda padeda atkurti organizmo šarmų ir rūgščių balansą. Vėžinės ląstelės žūva, nes jos neišgyvena šarminėje aplinkoje.

Žinoma, reikia keisti ir mitybą, ir atsisakyti žalingų papročių.

F.Taunytės nuomone, chemoterapija žlugdo

„Sergant vėžiu bet koks medžiagų apykaitos pakitimas yra gerai, bet vargu ar natrio bikarbonatas gali išgydyti nuo vėžio, – abejojo garsi 87 metų gydytoja, šešių knygų apie sveikatą autorė Filomena Taunytė. – Kai kurie apsišaukėliai viešai siūlo nesąmones. Pavyzdžiui, vienas ponas kraujo vėžį siūlo gydyti Atkinsono dieta,kurios laikantis galima valgyti neribotą kiekį turtingo baltymų maisto – mėsos, o atsisakoma daržovių, vaisių."
F.Taunytė tikina, kad chemoterapija išties žlugdo imuninę sistemą. Juolab apmaudu, kad  žmonės chemoterapijai išleidžia labai daug pinigų, neretai tam atiduoda paskutinius centus. Gydytoja primena, kad prostitucijos, farmacijos verslai –  pelningiausi pasaulyje.

Medikė prisiminė nuo vėžio mirusį charizmatiškąjį dainininką ir aktorių Vytautą Kernagį: „Vilniaus medikų konsiliumas nepatarė Vytautui taikyti chemoterapijos, bet jis nulėkė į Klaipėdą. Tas gydymas sutrumpino jam gyvenimą bent dvejais trejais metais.“

Padės badavimas?

Kaip pavyzdį F.Taunytė mini ir Prezidentą Algirdą Brazauską, kuriam, moters žiniomis, Izraelio medikai nepatarė taikyti chemoterapijos.

„Yra stebuklų, kai chemoterapija išgydo kai kurias vėžio rūšis, bet tie atvejai reti, – tikina F.Taunytė. – Daug dažniau chemoterapija pakenkia, o toks gydymas kainuoja labai daug. Ir ne vienas žmogus be chemoterapijos išgyventų bent kelerius metus ilgiau. Juk tai – pasipelnymo šaltinis. Yra protingų, visko mačiusių medikų, kurie supranta, kas vyksta pasaulyje."

F.Taunytė prieš kelerius metus skaitė paskaitą Vilniaus universiteto Onkologijos institute. Medikai, sakė moteris, nelabai ja tikėjo, bet po paskaitos kai kurios medicinos seserys ir gydytojai jai prasitarė apie kai kuriuos viešai neskelbiamus dalykus.

Pasak F.Taunytės, vienas iš vėžio gydymo metodų yra ilgas badavimas. Organizmas sugeba suvirškinti vėžines ląsteles ir nežlugdo imuninės sistemos. Žinoma, tai žmogui ištverti yra labai sunku.

Kodėl tarpsta šarlatanai

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Pulmonologijos ir imunologijos klinikos vadovas profesorius Raimondas Sakalauskas kategoriškai paneigė sąmokslo teorijas.

„Yra labai nedaug medicinos sričių, kur būtų toks didelis mokslo įdirbis kaip onkologijoje. Yra netgi mokslas – onkogenetika“, – pradėjo pokalbį profesorius R.Sakalauskas, aiškindamas, kad vėžinės ląstelės – genetinis defektas, kai normali ląstelė praranda savo ypatybes, įgyja nekontroliuojamai augančios ląstelės bruožus ir tampa parazitu.

Garsus medikas mano: onkologija dar nepasiekė tokio lygio, kad žmonėms suteiktų maksimalios vilties. Būtent todėl veikia šarlatanai, užkalbėtojai, šamanai, kyla įvairios piramidės.

„Italo logika ir absurdiški gydymo metodai – iš tos pačios serijos, – teigė R.Sakalauskas, o išgirdęs apie vėžio gydymą natrio bikarbonatu, nusijuokė: – Nesąmonė. Kadaise soda gydydavo burnos mieliagrybį.“

Vaistas ir nuodas kartu

Profesorius R.Sakalauskas kategoriškai nesutiko su teiginiu, kad chemoterapija nepadeda. Pridūrė, kad vėžį gydo ir naujoji biologinė terapija.

Chemoterapija yra vaistas-nuodas, kuris stipriai veikia smarkiai besidauginančias vėžines ląsteles.
„Svarbu, kiek su tuo stipriu nuodu pavyks nužudyti vėžinių ląstelių ir koks bus toksinis poveikis sveikiems audiniams, – kuo paprasčiau stengėsi išaiškinti R.Sakalauskas. – Skirtingos vėžio formos skirtingai reaguoja į vaistus. Yra navikų rūšių, kuriuos chemoterapija veikia labai efektyviai. Viena jų – krūties vėžys. Kai kurioms kitoms vėžio rūšims ji netaikoma, o jei taikoma, daro toksinį poveikį."

Naujosios biologinės terapijos kryptis – poveikis į vėžinėms ląstelėms būdingą mutaciją. Įvairios sąmokslo teorijos, da vinči kodai išprovokuoja visuomenės dėmesį ir suteikia šansą pasipelnyti. Tai sakydamas profesorius R.Sakalauskas pajuokavo, kad bloga reklama geriau nei jokios.

„Normalus gydytojas niekada neskiria sudėtingų, kombinuotų vaistų, kai galima skirti pigius ir paprastus, – sąmokslininkų teiginius, kad kažkoks klanas iš žmonių ligų siekia uždirbti pinigų, atrėmė R.Sakalauskas. – Beje, kažkodėl niekas iš tų sąmokslininkų nepamini, kiek infekcinių ligų išgydoma paprastais vaistais, kiek daug laiko ir jėgų tyrimams atiduoda mokslininkai, kiek naujovėms išleidžiama pinigų. Taigi kai kurie vaistai negali kainuoti kaip paprastas sūris ar aspirinas."

Vakarų ir Rytų medicina

Kategoriškai sąmokslininkus pasmerkė ir Vilniaus universiteto Onkologijos instituto profesorius fitoterapeutas Juozas Ruolia.

„Jei tie žmonės – medikai ar biologai, keista, kad jie nematė milijardų vėžio ląstelių, kurios suformuoja kitokius audinius?" – stebėjosi J.Ruolia.

Lankęsis Tailando, Vietnamo, Egipto, Kambodžos liaudies medicinos centruose, kur rengiami specialistai, J.Ruolia niekur nematė, kad vėžys būtų išgydomas tik adatų terapija ar žolėmis.

„Komunistai teroristai išbraukė iš vadovėlių biomediciną, tačiau ir Rytų medikai, ir Vakarų, naudoja chemoterapiją, spinduliavimą. Žinoma, tai reikia derinti su biomedicina. Tam, kad vėžys nepradėtų vystytis ar nepasikartotų, labai tinka augalinės kilmės medžiagos", – sakė ligonių mylimas fitoterapeutas J.Ruolia.
Kai kurios šių medžiagų prilimpa prie vėžio ląstelių receptorių, kaip ir cheminės medžiagos, ir padaro jas atpažįstamas imunitetui. Šis jas doroja. Bet nužudyti pakitusias, tapusias agresyvias, kad išliktų, vėžines ląsteles vien tik augalų medžiagos, žiemiai, ugniažolės praktiškai negali. Selenas pastebi net mutacijas, kad tai – piktybinė ląstelė.

Prekiautojų melai

„Taip, chemoterapija padaro žalos, bet ji pataisoma, o vėžys nukenčia labiau nei sveikosios ląstelės, – neabejojo J.Ruolia. – Būčiau nesveikas, jei kaip medikas biologas sakyčiau neteisybę ir klaidinčiau žmones, kad spinduliavimas ar chemoterapija nepadeda. Ir per tą mėnesį kitą, kol abejojama, klaidinama, antros stadijos vėžys išplinta ir virsta ketvirtos. Beje, spinduliavimas ir chemoterapija prasiskverbia pro imuninės sistemos žiedus, kurie apsupa vėžinius telkinius žmogaus organizme. Visos vėžinės ląstelės turi šešis kartus daugiau vandens nei sveikos, o spinduliai, praeidami pro gausų vandens telkinį, beveik viską paverčia vandenilio peroksidu, kuris susprogdina tą vėžinę ląstelę."

Dešimt metų klaidžiojęs „autoritetų" brūzgynuose, fitoterapeutas perspėja netikėti prekiautojų pasakomis apie atseit stebuklingas žoleles.

„Daigintų grūdų sultys išgydo vėžį? Tai – melas. Prekiautojai gal nemato pas mane apsilankančių mirštančių žmonių, netgi mokslininkų, kurie litrais gėrė tas sultis, valgė grūdus ir vis tiek iškeliavo į amžinybę. Tai, kad šios sultys veikia imunitetą, dar turi įrodyti moksliniai tyrimai", – piktinosi J.Ruolia.

Badavimas? Nekvailiokite!

Pasiteiravus apie italo T.Simoncini neva taikomą vėžio gydymo metodą natrio bikarbonatu, J.Ruolia teigė, kad viena yra tyrimai mėgintuvėlyje, antra – su pelėmis, trečia – su žiurkėmis, o ketvirta – su žmonėmis.
Žmogus – multi-maksi milijardų ląstelių sistema, jis turi savo elektrinę, biofizinę, biocheminę sistemą ir tie procesai, kurie vyksta žiurkėje, ne visada vyksta žmoguje.

„Tiesa, pašarminus organizmą, kraują, šlapimą, kad ph siektų 6–6,5 – sveikintinas dalykas, – apie italo taikomą gydymą natrio bikarbonatu kalbėjo J.Ruolia. – Nuo to ne tik vėžys neatsiranda, bet ir neįvyksta insultai, infarktai, neprogramuoti krešėjimai. Vyksta teigiami savireguliacijos procesai. Bet tai tik vienas teiginys iš visumos ir labai klaidinga teigti, kad tai gydo vėžį."

Badavimas? J.Ruolia kategoriškas: „Nekvailiokite! Tai – tik dar labiau alina organizmą. Teigti, kad kažkas suvirškinama nevirškinamajame trakte – nusikaltimas!“

Gyvenimas be vėžio

24 metus onkologijos srityje dirbantis žinomas specialistas J.Ruolia įsitikinęs, kad vėžys turi būti gydomas sujungus chemoterapiją, spinduliavimą ir natūralią mediciną.

Su Tibeto medikais vienuoliais bendravęs fitoterapeutas teigia, kad ir jie kai kuriais atvejais pritaria chemoterapijai.

Tiesa, Azijoje žmonės rečiau serga vėžiu, nes ten – kitas gyvenimo būdas, žmonės valgo mažiau mėsos ir daugiau daržovių, vaisių.

Prakalbęs apie tuos, kurių tarp mūsų nebėra – V.Kernagį, rašytoją Jurgą Ivanauskaitę, J.Ruolia pabrėžė, kad jie sirgo agresyviausio tipo vėžiu.

O ką siūlė kiti? J.Ivanauskaitė išbandė visas Tibeto gydytojų rekomendacijas. Tuomet jie sakė, kad J.Ivanauskaitė jau baigė programą, misiją šioje Žemėje ir perėjo į kitą lygmenį.

„Po chemijos, spinduliavimo labai svarbi programa, kuri sustatoma penkeriems metams. Gera imuninė veikla, detoksikuojamoji terapija, virškinimo, nervų sistemos sureguliavimas. Tinka ir pašarmintas vanduo, kuris išgaudo pavienes vėžines ląsteles. Tuomet įmanomas gyvenimas be vėžio", – apibendrino J.Ruolia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: https://klaipeda.diena.lt/naujienos/sveikata/sveikata/samokslo-teorijos-vezys-negydomas-tycia-chemoterapija-genocidas-378749

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
1
Tradicinė medicina yra neabejotinai reikalinga. Bėda tik kai gyvenimas ir individuali ligų prevencija yra labai žemos kokybės, tikintis, kad medikai paskui padarys stebuklus. Teisingi žingsniai užkardantys ligoms palankią terpę yra efektyviausias žinomas būdas išsaugoti sveikatą.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.10.2019 laikas 20:54 Receptai – Patiekalai Skanūs Pusryčiai Per Kelias Minutes
Pateikiu jums greitą ir skanų pusryčių receptą. Blynai yra labai skanūs ir tinkami ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Pusryčiai labai paprasti, tačiau labai sotūs.

Skaityti daugiau

20.11.2019 laikas 15:39 Receptai – Patiekalai Paprasti, bet ne prasti naminiai sausainiai
Gaminame. Naminiai sausainiai. Sviestą ir grietinę išimame iš šaldytuvo ir palaikome kambario temperatūroje 2-3 valandas. Orkaitę įjungiame kaisti iki 180 laipsnių. Skardą išklojame kepimo popieriumi.

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau