Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Paslaptys Suaugusiems » 2015 » Rugsėjo » 19

Santykiai su dviem vyrais – normalu?

Vyras, kuris susitikinėja su keliomis moterimis vienu metu, paprastai laikomas suvedžiotoju ar gundytoju, tačiau jei santykius su keliais vyrais vienu metu vysto moteris, tai dažniausiai ji susilaukia žeminančių ir nemalonių epitetų. Bet kaip elgtis, jei vienas vyras traukia maloniu elgesiu, komplimentais ir gėlių jūromis, o kitas – aistringais bučiniais ir nepakartojamu s...? Asmenines intymaus gyvenimo detales papasakojo Didžiojoje Britanijoje gyvenanti Catherine.

Nuotykių paieškos – po skyrybų

Moterį prieš pusę metų paliko vyras, su kuriuo ji santuokoje pragyveno daugiau nei 25 metus. „Kartu kūrėme namus, užauginome sūnų. Kad jis man neištikimas, pastebėjau tada, kai mūsų sūnus paliko gimtuosius namus ir išvyko studijuoti į kitą miestą. Vyras Tomas pradėjo vėliau grįžti iš darbo, o vėliau pajaučiau ir moteriškų kvepalų aromatą ant jo drabužių. Įtarimą sukėlė slepiamas mobilusis telefonas, nenoras mylėtis. Po rimto pokalbio jis man prisipažino, kad yra neištikimas su savo pirmąja mergina, su kuria kadaise mokėsi vidurinėje mokykloje“, – guodėsi Catherine.

Dėmesį rodė du vyrukai

Moteris prisiminė jausmą, kai liko visiškai viena dideliuose namuose. „Pajaučiau tokią tuštumą, kad nebegalėjau ten daugiau būti. Iš spintos išsiėmiau batelius su aukščiausia pakulne ir išskubėjau į draugių pamėgtą naktinį klubą. Ten gėriau kokteilius, skausmą malšinau šokiais iki ryto su šaunių vyrukų draugija. Net nepastebėjau, kaip su vienu iš jų permiegojau viešbutyje. Po aistringos nakties sekė dar kelios. Prisipažinsiu, vyrukų dėmesio man netrūko, todėl šiuo metu susitikinėju su dviem iš karto. Tas, kurį sutikau naktiniame klube, mano s... partneris, su kuriuo patiriu orgazmą, mylimės kelis kartus per naktį. Kitas – romantiškasis Julio, kuris dovanoja man glėbiais gėles ir tikisi užkariauti mano širdį“, – asmeninėmis detalėmis dalijosi moteris.

Tačiau istorija nėra tokia romantiška ir graži. Catherine prisipažino partnerių ieškanti tik tam, kad pavyktų pamiršti tą skaudų išsiskyrimą su tikruoju gyvenimo vyru. „Nei vieno vyro, su kuriuo susitikinėju, aš nemyliu. Man su jais tiesiog gera pasimiršti, kad buvau įskaudinta ir palikta visiškai viena. Bėgant laikui imu justi, kad Julio mane nuoširdžiai myli, tačiau atsakyti į jo jausmus aš negaliu. Ir bendrai, imu galvoti, kad nėra normalu susitikinėti su dviem iš karto jiems nežinant“, – dvejopai svarstė ji ir klausė, kaip toliau elgtis ir ką daryti, kad vyrukai nebūtų įskaudinti.

Nerizikuokite vyrų kantrybe

Catherine situaciją pakomentavo britų žurnalistė, psichologė bei knygų autorė Rowan Pelling. Santykių eksperte tituluojama Rowan nevynioja žodžių į vatą. „Viskas priklauso nuo tavo pačios nusiteikimo. Atsakyk sau į klausimą – ką pati galvotumei apie moterį, kuri susitikinėja su dviem vyrais iš karto? Turbūt nemanytumei, kad ji rimtuolė ar šventuolė. Visgi, jei manai, kad šie nuotykiai paprasčiausiai baigsis be jokių įsipareigojimų, elkis kaip tinkama, tačiau jei imi justi užgimusius partnerių jausmus tau arba atvirkščiai, jokiu būdu nežaisk su jais. Turbūt nenorėtumei sužinoti, kaip atrodo ir kaip elgiasi įtūžęs vyras“, – patarė Rowan.

Psichologė sakė, jog moters noras ieškoti kitų partnerių – normalus. „Moterims sunku suprasti, kad jas palieka, išduoda. Vienos jų paprasčiausiai užsisklendžia savyje, susikoncentruoja į darbą ar vaikus, o kitos, atvirkščiai, išlaisvina savąjį moteriškumą ir bando atrasti savyje deivę. Bet kokiu atveju reikia prisipažinti sau, ko tikiesi iš santykių. Galbūt vietoje nuolatinių susitikinėjimų su keliais vyrais iš karto, tau užtektų vieno partnerio, su kuriuo rastumei ramybę ir harmoniją. Siūlau apsvarstyti kelis variantus ir jokiu būdu neapgaudinėti savęs, – siūlė ji.

Priimti sprendimą – būtina

R.Pelling patarė susimąstyti kiekvienai moteriai, kurios gyvenime susiklostė santykiai su keliais vyrais ir atsakyti sau į kelis klausimus – kiek laiko ketina santykiai su abiem vyrais trukti ir kaip ketini juos užbaigti? „Jei manai, kad viskas pasibaigs be skaudulių, pykčių ir ginčų, gali juos tęsti, tačiau jei nujauti, kad santykių nutraukimas gali įskaudinti bent vieną iš santykių dalyvių, susimąstyk ir tučtuojau priimk lemiamą sprendimą“, – patarimus dalijo santykių ekspertė.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
28.06.2019 laikas 18:14 Receptai – Patiekalai Grikių košė su kepintomis morkomis

Gaminame. Grikių košė su kepintomis morkomis Grikius nuplauname. Puode užviriname 2 stiklines sultinio (arba vandens) ir suberiame grikių kruopas. Puodą uždengiame dangčiu ir kaitiname ant labai mažos ugnies apie 15-20 minučių,...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 09:02 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai reumato gydymui

Reumatas liaudies medicinoje, Reumatas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo reumato, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

28.09.2019 laikas 09:38 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlės kepsniai orkaitėje

Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 13:29 AstraZeneca visame pasaulyje atšaukia Covid vakciną

Bendrovė „AstraZeneca“ visame pasaulyje atšaukia savo „Covid“ vakciną, praėjus keliems mėnesiams po to, kai pripažino, kad ji gali sukelti gyvybei pavojingus sužalojimus.

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau