Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 4

Seilių testas ar organizme veisiasi mieliagrybis

Jei nuolat jaučiatės pavargę, nuovargio priežastimi gali būti organizme besidauginantis mielių grybelis. Ar būtent jis jus kamuoja, sužinosite atlikę seilių testą.

Testui atlikti reikia skaidrios stiklinės su vandeniu. Gurkštelėję vandens juo skalaukite burną ir vandenį nurykite. Sukaupkite seilių ir jas išspjaukite į vandens stiklinę.

Jei seilės plūduriuoja ir išsisklaido, vadinasi, viskas gerai. Tačiau, jei pastebite, kad dalelės plonais siūlais leidžiasi žemyn, arba pastebite keistų nuosėdų ant dugno, gali būti, kad jūsų organizme veisiasi mieliagrybis.

Seilių testas ar organizme veisiasi mieliagrybis

Grybelis gali pradėti veistis, jei žmogus neseniai sirgo ir vartojo antibiotikus, kurie sunaikina gerąsias ir blogąsias bakterijas, arba valgo netinkamą maistą. Su grybeliu kovodamas organizmas yra nualinamas ir siunčia nuovargio signalus. Apie mielių grybelį gali signalizuoti ir bent vienas iš šių simptomų: pasikartojančios makšties infekcijos, pėdos grybelis, dirgliosios žarnos sindromas, išangės, odos ir ausų niežulys bei pilvo pūtimas.

Kaip kovoti su mieliagrybiu, sužinosite laidos „Klauskite daktaro“ įraše.

lrt.lt ir paranormal sveikata

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Purūs Naminiai Mieliniai Blynai

Kaip pasigaminti namuose purius, naminius mielinius blynus, blynelius pusryčiams? Gaminame namuose. Purūs mieliniai blynai. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
09.05.2024 laikas 08:45 Mokslininkai siūlo naują Žemės žemynų susidarymo teoriją
Amerikiečių mokslininkai iš Pensilvanijos universiteto aprašė kratonų - senų ir plačių žemynų plutos plotų, užtikrinančių žemynų stabilumą - susidarymo mechanizmą.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:34 Nustatytas išorinis moterų psichopatijos požymis
Amerikiečių psichologai iš Naujosios Meksikos universiteto Albukerkėje atrado išorinį požymį, rodantį moterų psichopatiją.

Skaityti daugiau

09.05.2024 laikas 07:21 Išspręstas senovės šumerų šifras
Dublino Trejybės koledžo (Airija) mokslininkas daktaras Martinas Worthingtonas paskelbė tyrimą, kuris gali visiškai pakeisti senovės Mesopotamijos ikonografijos suvokimą. Jis pasiūlė labai tikėtiną ir paprastą senovės šumerų simbolių, kurie nuo XIX a...

Skaityti daugiau