Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugpjūčio » 30

Ši priemonė išgydo net nuo sausiausio kosulio!

Taip lengvai jūs dar nesigydėte!

Ši priemonė išgydo net nuo sausiausio kosulio!

Ne visada brangios ir labai reklamuojamos priemonės yra efektyviausios. Jei jus nervina sunkus kosulys, krūtinės skausmas ir sunkus kvėpavimas, neskubėkite bėgti į vaistinę - geriau pabandykite vieną iš liaudies medicinos receptų.

Medus su kopūsto lapais - senas derinys, dar močiutės mūsų tai naudojo. Mane taip gydė vaikystėje, o dabar, jei kas nors namuose serga kosuliu, darau šią procedūrą - veikia 100%. Padeda tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Viena sąlyga: rinkitės, kad kopūstas būtų šviežias, tvirtas ir žalias ir jokiu būdu ne nušalęs!

Kaip paruošti priemonę nuo kosulio:

Imu kopūsto lapą, atidžiai nuplaunu (be muilo), įdedu jį 1-2 minutėms į verdantį vandenį, tada užtepame medaus ir dedame ant krūtinės (su stipriu kosuliu - dedami du kopūsto lapai, vieną ant krūtinės, antrą - ant nugaros).

Aptempti marškinėliai saugo lapą visą naktį. O rytą, beveik nieko iš jo nelieka. Kartu su medumi jis absorbuojasi į odą, suteikia gydomąjį poveikį.

3-5 naktys - ir kosulio, kaip nebūtą.

Ši priemonė išgydo net nuo sausiausio kosulio!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.06.2019 laikas 12:39 Receptai – Patiekalai Purūs amerikietiški blyneliai pusryčiams
Nuostabiausias receptas, kaip pasigaminti purius amerikietiškus blynelius pusryčiams sau ir savo šeimai. Receptas ir video medžiaga.

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 14:18 Receptai – Patiekalai Skanus abrikosų pyrago receptas. Be svorio!
Paprasčiausias skanus abrikosų pyrago receptas! Gaminame abrikosų pyragą! Gaminu jį kiekvieną savaitgalį! Greitas vasaros pyragas be svorio prie arbatos per 5 minutes + kepimas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
08.05.2024 laikas 09:30 Italijoje atkastas prestižinis geležies amžiaus nekropolis
Italijoje Kasertos ir Benevento provincijų Archeologijos, vaizduojamojo meno ir kraštovaizdžio direktorato misija atkasė geležies amžiaus nekropolio liekanas, kurios mokslininkus nustebino savo dydžiu ir prabanga....

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 09:20 Nustatyti dinozaurus pakeitę gyvūnai
Tarptautinė paleontologų komanda atrado ir aprašė iki šiol nežinomos žinduolių rūšies, gyvenusios Žemėje maždaug prieš 65,5 mln. metų, suakmenėjusias liekanas. Šie padarai gyveno praėjus vos 610 000 metų po dinozaurų išnykimo...

Skaityti daugiau

08.05.2024 laikas 07:37 Astronomai pirmą kartą užfiksavo trapią žvaigždžių šviesą

Masačusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai pirmą kartą užfiksavo anksčiau sunkiai pastebimą žvaigždžių šviesą, supančią seniausius Visatoje kvazarus.

Skaityti daugiau