- 22.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 386 Peržiūrų
- Aptarti
Švelnūs, kvapnūs ir beprotiškai skanūs kepti baklažanai! Gaminu jį kiekvienai šventei ir tiesiog darbo dienomis. Jį lengva pagaminti ir neužima daug laiko.
Rekomenduoju, jei dar nebandėte!
Išsamiai aprašyta, kaip tai padaryti:
Supjaustykite vyšninius pomidorus mažais gabalėliais ir sudėkite juos į didelį dubenį.
Suberkite smulkintas petražoles ir ančiuvius. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir raudonėliais.
Supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite visus ingredientus.
Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir kvadratėliais. Sudėkite baklažanų griežinėlius ant pergamentu išklotos kepimo skardos.
Ant baklažanų griežinėlių sudėkite paruoštas salotas. Kepkite 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje apie trisdešimt penkias minutes.
Smagaus maisto gaminimo ir geros nuotaikos!
Produktai:
- Baklažanai - 2 vnt.
- Vyšniniai pomidorai - 150 gramų
- Petražolės - 1 ryšulėlis
- Ančiuvių filė - 60 gramų
- Druskos, maltų juodųjų pipirų ir raudonėlio - pagal skonį
- Alyvuogių aliejus - prieskoniams.
Ar norėtumėte pasigaminti šį patiekalą? Pasidalykite ja komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau