- 22.12.2022
- 5.0 Reitingas
- 1222 Peržiūros
- Aptarti
Pagaminau šį desertą savo gimtadienio proga ir buvau teisi - mano šeima buvo "sužavėta"! Švelnus, lengvas ir lengvas skanėstas, pagamintas tik iš trijų paprastų produktų. Šį receptą tikrai įtrauksiu į savo naujametinių receptų sąrašą.
Tai tiesiog skanu!
Kaip tai padaryti:
Sudėkite džiovintas slyvas į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite penkias minutes pastovėti.
Tada graikišką jogurtą perkoškite į virtuvinį kombainą. Nulupkite bananą, suplėšykite jį į gabalėlius ir sudėkite į virtuvinį kombainą.
Nusausinkite džiovintas slyvas ir sudėkite jas į virtuvinį kombainą kartu su kitais ingredientais.
Viską sumalkite iki vientisos masės.
Jogurto mišinį sudėkite į desertų padėklą.
Peiliu susmulkinkite riešutus, šokoladą, sultenes arba uogas ir pabarstykite paruoštų desertų viršų.
Smagiai praleiskite laiką gamindami šiuos desertus ir būkite geros nuotaikos!
Paruošimo ingredientai:
- Slyva - 5-8 vienetai
- Bananas - vienas gabalas
- Graikiško jogurto - du šimtai gramų.
Papuošimui (neprivaloma)
- smulkinti riešutai, sultonai, uogos arba smulkintas šokoladas
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau