- 18.12.2023
- 0.0 Reitingas
- 558 Peržiūrų
- Aptarti
Niekas netiki, kad jį gaminu be želatinos, miltų ir orkaitės! Neįtikėtinai švelnus, skanus ir neįprastas skanėstas.
Populiarus varškės desertas. Paruošiamas greitai, lengvai, be orkaitės ir vartymo. Gaunasi neįtikėtinai skanus, švelnus ir neįprastas. Mano šeima jį tiesiog dievina! Dalinuosi receptu su jumis.
Kaip skanu - tik žodžiai! Man primena varškės sūrelius iš vaikystės.
Kaip paruošti:
Į minkštą varškę suberkite cukrų ir išsukite mikseriu.
Sudėkite suminkštintą sviestą, kakavą ir išmaišykite mikseriu. Sudėkite į konditerinį maišelį.
Mišinį įspauskite į silikonines formeles.
Į vidų įspauskite uogienės.
Išlyginti ir įdėti į šaldiklį vienai valandai.
Pienišką šokoladą ištirpinti vandens vonelėje, supilti augalinį aliejų ir išmaišyti.
Įmerkite paruoštus varškės skanėstus ir sudėkite ant pergamentinio popieriaus.
Puikios nuotaikos ir lengvo paruošimo!
Ingredientai:
- Minkšta varškė arba rikota - 400 g.;
- Cukraus - 75 gramai;
- Minkšto sviesto - 60 gramų;
- Kakavos miltelių - 15 gramų;
- Pieniškas šokoladas - 200 gramų;
- Augalinis aliejus - 2 šaukštai.
Ar gaminsite šį desertą? Parašykite komentaruose. Dalinkitės ir užsiprenumeruokite mano kanalą - iš anksto dėkoju!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau