- 21.01.2024
- 0.0 Reitingas
- 506 Peržiūrų
- Aptarti
Trapūs, švelnūs ir gardūs keksiukai! Jie ilgai negenda, ir juos lengva paruošti. Geriausias skanėstas arbatos vakarėliui.
Pateikiu jums receptą.
Tai geriausias receptas!
Paruošimo būdas:
Išmirkykite razinas verdančiame vandenyje. Keksiukų formeles ištepkite sviestu (kambario temperatūros) ir pabarstykite miltais.
Į gilų dubenį sudėkite minkštą sviestą, supilkite druską, vanilinį cukrų, cukraus ir gerai išsukite mikseriu (apie 3-4 min.).
Po vieną įmuškite vištų kiaušinius, toliau plakite mikseriu.
Miltus ir kepimo miltelius supilkite per sietelį ir gerai išmaišykite.
Nusausinkite razinas ir kruopščiai jas išdžiovinkite. Sudėkite visas razinas į paruoštą tešlą ir išmaišykite.
Tešlą sudėkite į formeles ir pašaukite į 200 °C laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
Gražios dienos!
Sudedamosios dalys:
- Sviestas - 170 g;
- Cukraus - 170 g;
- Druskos - žiupsnelis;
- Vanilinio cukraus - 1 arbatinis šaukštelis;
- Vištienos kiaušinių - 3 vnt.;
- Kvietinių miltų - 240 gramų;
- Kepimo milteliai - 0,5 arbatinio šaukštelio;
- Razinų - 150 gramų.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose. Pasidalinkite ir užsiprenumeruokite mano kanalą - Ačiū!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau