- 27.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 523 Peržiūros
- Aptarti
Šį desertą šiandien gaminau prie arbatos iš to, ką turėjau namuose! Paprasti ingredientai, greitai pagaminami ir visai nesudėtingi. Jis švelnus, tarsi tirpstantis burnoje ir beprotiškai skanus! Štai receptas.
Skanu!
Kaip tai padaryti:
Sudrėkinkite 6 dubenėlius vandeniu. Supilkite pieną į puodą, suberkite cukrų, kukurūzų miltus, kakavos miltelius ir išmaišykite plaktuvu.
Virkite ir nuolat maišykite.
Sudėkite šokolado gabalėlius ir maišykite, kol ištirps. Sudėkite sviestą ir maišykite, kol ištirps.
Paskirstykite mišinį į dubenėlius. Padėkite į šaldytuvą vienai valandai.
Išimkite iš puodelių, šaukštu įmaišykite viršų ir šonus į kokosų dribsnius. Jei norite, papuoškite viršų smulkintais riešutais (aš naudojau pistacijas).
Mėgaukitės arbatos vakarėliu ir turėkite puikią dieną!
Sudedamosios dalys:
- Pienas - 800 ml.
- smulkinto cukraus - 5 valgomieji šaukštai
- Kukurūzų krakmolas - 6 šaukštai
- Kakavos milteliai - 2 šaukštai
- Juodasis šokoladas - 50 gramų
- Augalinis aliejus - 50 gramų
- Kokosų drožlės - 50 gramų.
Ar jums patinka šis receptas? Rašykite komentaruose. Spauskite patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau