- 25.12.2022
- 0.0 Reitingas
- 937 Peržiūrų
- Aptarti
Skanus, švelnus, burnoje tirpstantis kalėdinis arbatos pyragas! Ir tai nesunku padaryti, ir produktai nėra brangūs! Jei dar neišbandėte, labai rekomenduoju! Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Tai tiesiog skanu!
Kaip tai padaryti:
Supilkite cukrų į dubenį su kiaušiniais ir išmaišykite plaktuvu. Tada įmaišykite druską. Supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.
Palaipsniui supilkite ir išmaišykite pieną.
Įmaišykite kepimo miltelius ir vanilę.
Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite. Sumaišykite cukruotus vaisius su miltais, suberkite į tešlą ir išmaišykite.
Supilkite tešlą į formeles. Ant viršaus pabarstykite migdolų žiedlapių (sumaišytų su miltais). Kepkite 40 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Paruoštą tortą papuoškite ištirpintu šokoladu, jei norite.
Mėgaukitės arbatos gėrimu!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 3 vienetai
- Cukrus - 150 gramų
- Augalinis aliejus - 150 mililitrų
- Pienas - 150 mililitrų
- Miltai - 300 gramų
- Druska - žiupsnelis
- Kepimo milteliai - 15 gramų
- Vanilinas (vanilė) - žiupsnelis
- Cukruoti vaisiai
- Migdolų žiedlapiai.
Ar jums patinka šis receptas? Užpildykite komentarus. Spauskite patinka ir prenumeruoti mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau