- 29.04.2023
- 1.0 Reitingas
- 584 Peržiūros
- 1 komentaras
Beprotiškai skanūs, malonaus citrusinių vaisių skonio pyragėliai! Mano svečiai buvo sužavėti ir nustebinti, kad jie pagaminti taip greitai, iš brangių produktų. Švelnūs, minkšti ir neįprasti!
Išbandykite juos - jums patiks!
Kaip pasigaminti:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukraus pudrą, tarkuotą apelsino žievelę ir plakite mikseriu apie 5-7 min.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir dviem syvais persijokite į tešlą, išmaišykite.
Supilkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir išlyginkite. Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Perpjaukite į dvi dalis.
Į grietinėlę suberkite cukrų ir išplakite mikseriu. Supilkite apelsinų sultis ir suplakite.
Apelsinų sultimis sutepkite (pamirkykite) sausainius, ant viršaus dėkite pusę kremo ir išlyginkite.
Uždėkite antrąjį biskvitą ir aptepkite kremu.
Atvėsinkite šaldytuve ir supjaustykite gabalėliais.
Jei norite, papuoškite šokoladu.
Ingredientai:
Tortas
- Kiaušiniai - 4 vnt.
- cukraus granulių - 80 g
- miltai - 80 g
- kepimo miltelių - 0,5 arbatinio šaukštelio
- druskos - žiupsnelis
- vieno apelsino žievelės
Kremui
- Šalta grietinėlė 33 % - 400 ml
- Cukraus - 100 g
- Apelsinų sultys - 50 ml
Ar jums patiko šie pyragaičiai? Parašykite savo nuomonę komentaruose. Patinka ir prenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau