- 05.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 960 Peržiūrų
- Aptarti
Turbūt nėra skanesnių pyragėlių, nei grietiniečiai. Greitai ir paprastai padaromi, greitai iškepami. Ilgai neišsiplečiant - laiko patikrintas receptukas! Pagal šį receptą visada iškepu labai skanius ir minkštus grietiniečius.
INGREDIENTAI:
PORCIJŲ SKAIČIUS: 8
TEŠLAI:
- 300 gramų miltų
- 100 gramų grietinės
- 100 gramų sviesto
- 90 gramų cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1.5 šaukštelio kepimo miltelių
- 1 žiupsnelis druskos
ĮDARUI:
- 100 gramų varškės
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 šaukštai cukraus
- 25 gramai miltų
- šiek tiek vanilinio cukraus
APTEPIMUI:
- 1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO LAIKAS:
APIE 45 MIN.PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Pasiruošti įdarą - tiesiog sumaišyti visus nurodytus produktus. Aš varškę paprastai naudoju kreminę, bet tinka ir paprasta, tada galite dėti kiek mažiau miltų.
2. Tešlai minkštą sviestą išsukti su cukrumi, supilti išplaktą kiaušinį ir maišant po šaukštą dėti grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir labai greitai sujungti su sviestine mase. Nepermaišyti!
3. Tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio ir išspausti maždaug 10 cm skersmens paplotėlius. Ant vienos pusės uždėti įdaro ir pridengti kita puse. Kraštų stipriai neužspausti (uždengti tik tiek, kad nesimatytų varškės), nes kepant sutrūkinės! Patepti kiaušinio plakiniu.
4. Kepti iki 200 С įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių (kol gražiai pagels). Skanaus!
Recepto Autorius Jurgitos receptai
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau