Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2021 » Vasario » 14
Brandinta jautiena: Orkaitėje keptas brandintas jautienos kumpis
14.02.2021, 22:58
Brandinta jautiena: Orkaitėje keptas brandintas jautienos kumpis
Brandinta jautiena yra kažkas nerealaus... O jeigu dar tinkamai ją paruošti orkaitėje.. Apsivalgymas garantuotas. Taip pat ir pagyros iš visų šeimos narių ir užsukusių svečių. Noriu Jums parodyti, kaip tinkamai, žingsnis po žingsnio iškepti brandintą jautienos kumpį.
Skaityk toliau
Cinamono Ir Lauro Lapų Arbata Lieknėjimui
14.02.2021, 23:07
Cinamono ir lauro lapų arbata lieknėjimui
Pasirodo, kad tiek lauro lapai, tiek cinamonas turi galimybę teigiamai paveikti žmogaus virškinimo sistemą. Jei naudosite lauro lapus bei cinamoną jūs galėsite greičiau atsikratyti papildomų nereikalingų kilogramų. Jeigu Jums tai aktualu, tai būtinai pamėginkite.
Skaityk toliau
Bulviniai blynai kepti keptuvėje su pievagrybiais, saliamio dešra
14.02.2021, 22:58
Bulviniai blynai kepti keptuvėje su pievagrybiais, saliamio dešra ir marinuotais kiaušiniais
Ar Jums yra buvę taip, kad vakarienei einate gaminti salotų, bet pamatę šaldytuve kitus ingredientus, pasigaminate visai kitą patiekalą? Šį kartą man taip ir nutiko. Pamačiusi marinuotus kiaušinius ir pievagrybius, nusprendžiau, kad paeksperimentuosiu su bulviniais blynais ir pakelsiu juos į visai naują lygį.
Skaityk toliau
Saldi sriuba su vyšniomis su "zacirka"
14.02.2021, 18:24
Saldi sriuba su vyšniomis su "zacirka"
Tokią saldžią sriubą vaikystėje man gamindavo močiutė. Viskas gana paprasta, bet iki pat šių dienų skanu. Būtinai pamėginkite ir Jūs!
Skaityk toliau
Keptuvėje Kepti Jūros Lydekos Kepsniai
14.02.2021, 18:31
Keptuvėje kepti jūros lydekos kepsniai
Tenka pripažinti, kad žuvies mano šeima suvalgo per mažai. Nors mes ją ir mėgstame, bet kažkaip pasirenkame vis kitus patiekalus. Tikriausiai daugiausiai žuvies suvalgome Gruodžio mėnesį, nors reiktų valgyti daug dažniau.
Skaityk toliau
Makaronai Su Šonine Ir Kiaušiniais
14.02.2021, 11:13
Makaronai su šonine ir kiaušiniais
Tiems, kas labai mėgsta makaronus, taip kaip aš, tai tikrai džiaugsis šiuo patiekalu ir maloniai nustebs. Kreminės konsistencijos padažas gaunasi nerealiai skanus, turint omenyje, kad reikia tiek mažai ingredientų ir taip greitai viskas čia pasigamina. Užtruksite tik tiek, kiek verda makaronai, na ir dar truputį sukant padažą. Trumpai tariant, greitas ir pigus patiekalas.
Skaityk toliau
Kiaulienos Nugarinės Kepsneliai, Užkepti Daržovėmis Ir Sūriu Orkaitėje
14.02.2021, 10:41
Kiaulienos nugarinės kepsneliai, užkepti daržovėmis ir sūriu (orkaitėje)
Kartais būna tokių dienų, kai seno gero pasiilgto kiaulienos kepsnio norisi kažkaip visai nauja. O jeigu jau labai norisi, tai imi ir sugalvoji paeksperimentuoti. Šį kartą kiaulienos nugarinės kepsnelių kepimas su sūriu ir daržovėmis labai pasiteisino. Gavosi nuostabus patiekalas, kurį tikrai įtrauksime į šeimos mėgstamiausių sąrašą.
Skaityk toliau
Top 10 hypocritical SCHOOL RULES during Covid
14.02.2021, 10:01
Top 10 hypocritical SCHOOL RULES during Covid
Although Covid is no worse than the flu, the latter of which has suddenly disappeared from existence in America, students and school faculty alike who are attending “in-person” are forced to endure all the stupidity and idiocy that comes with quarantining the healthy.
Skaityk toliau