
- 14.02.2021
- 0.0 Reitingas
- 80 Peržiūrų
- Aptarti
Tokią saldžią sriubą vaikystėje man gamindavo močiutė. Viskas gana paprasta, bet iki pat šių dienų skanu. Būtinai pamėginkite ir Jūs!
Ingredientai
- vanduo: 1,5-2 litrų
- vyšnios: 2 didelių saujų
- cukrus: 5-6 valgomųjų šaukštų (arba pagal skonį).
"Zacirkai":
- miltai: 250 mililitrų
- vanduo: ~60 mililitrų
- druska: žiupsnelio.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į dubenį berkite miltus, druską ir po truputį pildami vandenį užsiminkykite tešlą.
2. Atidėkite į šoną "pailsėti".
3. Tada vyšnias nuplaukite ir išimkite kauliukus.
4. Puode užkaiskite vandenį, vandeniui užvirus suberkite vyšnias bei cukrų. Pavirę maždaug 5 minutes, paragaukite ar pagal skonį netrūksta cukraus.
5. Tik užsikaitę vandenį, pradėkite daryti "zacirką": Atgnybkite gabaliuką tešlos ir kitos rankos nykščiu bei smiliumi, paspausdami, plėškite nuo jo tokius nedidelius suplotus gabaliukus ir dėkite ant stalo arba į dubenį, pamiltuodami, kad nesuliptų į krūvą.
6. Šitaip paruoštą "zacirką" dalimis suberkite į verdančias, nuskanautas vyšnias.
7. Iškilus "zacirkai" į paviršių, pavirkite dar kelias minutes ir išjunkite.
8. Šiek tiek pravėsinkite ir patiekite. Galite skanauti ir šaltą, bet tuo atveju "zacirka" būna šiek tiek kietesnė. Tikras vaikystės maistas. Skanaus!
Recepto Autorius Taip norėjau
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau