- 21.01.2023
- 0.0 Reitingas
- 1104 Peržiūros
- Aptarti
Šis vyniotinis mane sužavėjo puikiu subtiliu skoniu ir paprastu paruošimu! Išleidžiu pagrindinius maisto ruošimo produktus ir tik 15 minučių. Dalinuosi šiuo receptu su jumis.
Skanėstai prie arbatos!
Gaminimas:
Kiaušinius supilkite į dubenį, suberkite vanilinį ir granuliuotą cukrų, išplakite mikseriu ir supilkite pieną.
Į švarų dubenį supilkite kakavą ir miltus ir išmaišykite.
Persijokite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į kepimo skardą, išklotą pergamentu. Išklokite jį, uždenkite pergamentu ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Apverskite (nuimkite ant dugno buvusį pergamentą).
Supilkite grietinėlę į švarų dubenį, sudėkite kreminį sūrį ir išplakite mikseriu.
Šaukštu užtepkite kremo ant paruošto biskvito. Išlyginkite ir susukite į ritinį.
Suvyniokite į pergamentą ir valandai padėkite į šaldytuvą.
Mėgaukitės prie arbatos!
Sudedamosios dalys:
- Kiaušiniai - 5 kiaušiniai
- Vanilinio cukraus - 8 gramai.
- Cukrus - 100 gramų
- Pienas - 50 gramų
- Miltai - 100 gramų
- Kakava - 25 gramai
Kremui
- Grietinėlė (32 % riebumo) - 300 gramų
- Vanilinio cukraus - 8 gramai
- Cukrus - 60 gramų
- Kreminis sūris - 300 gramų.
Kaip jums patinka ritinys? Rašykite komentaruose. Spauskite nykščius aukštyn ir užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau