- 10.10.2023
- 0.0 Reitingas
- 1352 Peržiūros
- Aptarti
Tokie labai paprasti naminiai sausainiai man visada primena vaikystę. Taip, čia tie, kurie yra gaminami per mėsmalę su specialiais priedais. Paieškojau šiek tiek internete ir radau, kad tokių priedų, skirtų sausainiams gaminti per mėsmalę tikrai galima lengvai pirkti, taip kad neverta liūdėti, jeigu močiutė tokio daikto jums nepaliko. Būtinai pamėginkite pasigaminti. Valgysite ir pirštelius laižysite garantuotai.
Ingredientai
- kambario temperatūros sviestas: 300 gramų (arba margarinas)
- miltai: 4,5 stiklinės
- cukrus: 1 stiklinės su kaupu
- kiaušiniai: 3
- citrinos žievelė: iš 1 vnt. (arba kelių lašų vanilės esencijos).
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, citrinos žievelę/vanilę bei išmaišykite. Tada miltus persikite bei kartu su kepimo milteliais sudėkite į tešlą.
2. Viską gerai išminkykite bei padėkite į šaldytuvą bent jau 30 minučių.
3. Po to per mėsmalę formuokite sausainius bei dėkite į skardą, išklotą su kepimo popieriumi.
4. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje (aš pati kepiau su ventiliatoriumi) maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau naminių sausainių receptų rasite: Naminių sausainių receptai.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau