- 22.02.2024
- 0.0 Reitingas
- 509 Peržiūrų
- Aptarti
Ar pamenate, kaip vaikystėje džiaugdavotės mamos ar močiutės iškeptais pyragais? Skanūs naminiai raguoliai sušildydavo rankas ir pripildydavo virtuvę maloniu aromatu.
Dabar ir jūs galite pradžiuginti namiškius savo kepiniais. Tai neužims daug laiko.
Ingredientai:
* Kepimo popieriaus;
* Kvietinių miltų — 300–400 g;
* Bet kokios uogienės — 200–250 g;
* Vištos kiaušinių — 2 vnt..;
* Sviesto — 200 g;
* Grietinės— 2 v.š.;
* Cukraus — 3 v.š.;
* Cukraus pudros papuošimui — pagal skonį.
Kaip pagaminti naminius raguolius su uogiene:
* Išlydykite sviestą vandens vonelėje, berkite kiaušinio trynius, cukrų ir grietinę. Sumaišykite iki homogeniškos masės.
* Berkite miltus ir toliau maišykite.
*Gautą tešlą padalinkite į 3 dalis ir palikite šaldytuve pusei valandos.
* Kiekvieną dalį iškočiokite iki 3mm storio, kad gautųsi 30 cm diametro blynas.
*Kiekvieną blyną supjaustykite į 8 dalis. Jei norite mažų raguoliukų – į 12.
Iš plačiosios gabalėlio pusės daromas pjūvis. Tada dedamas įdaras.
Susukite raguolius, uždenkite skardą popieriumi ir sudėkite raguolius.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Kepimo laikas — 25 minučių.
Lengvas cukraus pudros sniegelis padarys raguoliukus dar labiau geidžiamais.
Skanaus. Jei patiko receptas, komentuokite, arba pasidalinkite su kitais.
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau