- 16.10.2023
- 0.0 Reitingas
- 832 Peržiūros
- Aptarti
Patys skaniausi ir greičiausi sausainiai arbatai! Anksčiau, 90-aisiais, jis buvo kepamas kiekvienoje šeimoje, o aš iki šiol džiaugiuosi savo giminaičiais. Jis ruošiamas paprastai ir tiesiog "iš nieko", o jo skonio neįmanoma perteikti žodžiais! Dalinuosi receptu.
Skanėstas!
Paruošimo būdas:
Į indą įmuškite kiaušinį, supilkite cukraus pudrą, mieles ir gerai išmaišykite. Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
Suberkite miltus ir išmaišykite. Užminkykite tešlą ir palikite ją po maistine plėvele 15 minučių.
Tešlą iškočiokite ir vieną pusę pabarstykite cukrumi.
Sulenkite pusę (su cukrumi viduje) ir šiek tiek iškočiokite. Vieną pusę pabarstykite cukrumi ir sulenkite pusiau.
Vėl pabarstykite cukrumi vieną pusę ir sulenkite per pusę.
Vėl šiek tiek iškočiokite ir pusę tešlos pabarstykite cukrumi. Sulenkite pusiau ir išvyniokite.
Tada apibarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu, ir supjaustykite kvadratėliais.
Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Sėkmės gaminant!
Ingredientai:
- Pienas - 50 mililitrų
- Cukraus - 2 šaukštai.
- Druskos - žiupsnelis
- Vištos kiaušinis - 1 vnt.
- Mielės - 1,5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas - 150 gramų
- Kvietiniai miltai - 350 g
- Cukrus ir cinamonas (pabarstymui) - 130 gramų.
Ar jums patiko receptas? Parašykite komentaruose, užsiprenumeruokite mano kanalą - ačiū iš anksto!
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau