Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » 2024 » Vasario » 17
Karšti patiekalai / Netikras zuikis
17.02.2024, 21:53
Karšti patiekalai / Netikras zuikis
Norint įgyti įdomesnius skonius, šiam receptui galite naudoti įvairius priedus, tokius kaip slyvos, razinos, pistacijos ar saulėje džiovinti pomidorai. Iš tokio kiekio mėsos galima kepti vieną didelį ar keletą mažesnių zuikučių. Eksperimentuokite ir mėgaukitės skaniais pietumis arba vakariene.
Skaityk toliau
Nepataisoma žala: kas nutinka vaikams po lyties keitimo operacijos?
17.02.2024, 14:01
Nepataisoma žala: kas nutinka vaikams po lyties keitimo operacijos?
Kad lyties keitimo procedūros ir lytinį brendimą blokuojantis hormoninis gydymas pasižymi ilgalaike žala paauglių (ir ne tik) psichosocialinei gerovei, pažymi ir Floridoje įsikūręs Amerikos pediatrų koledžas (ACPeds), vasario 7 d. paskelbęs pareiškimą, kuriame teigiama, jog nepaisant to, kad sveikas protas iki šiol šį rezultatą patvirtindavo be papildomų tyrimų, rodiklis itin svarbus pastaraisiais metais, deja, žengiant vis progresyvesniu lyties keitimo tarp jaunuolių propagavimo keliu.
Skaityk toliau
Mokyklose platinama dezinformacija dėl skiepų
17.02.2024, 13:32
Mokyklose platinama dezinformacija dėl skiepų: teigiama, kad nesukeliamas autizmas, infekcijos ir nesilpninamas imunitetas
Apie skiepų naudą ir žalą galima išgirsti daug skirtingų nuomonių. Tokio tipo diskusijos ypač paaštrėjo koronaviruso pandemijos metu, kai visi gyventojai buvo skatinami net kelis kartus pasiskiepyti per rekordiškai trumpą laiką pagamintomis COVID-19 vakcinomis. Deja, nepaisant to, jog pandemija vis labiau iškeliauja užmarštin, panašu, kad kalbos apie besąlyginę skiepų naudą ir bet kokios galimos žalos neigimą niekur nedingsta.
Skaityk toliau