13.01.2021, 21:17
Lašišos kepsneliai su džiūvėsėliais, kepti orkaitėje
Ar kada savo patiekalams esate naudoję lašišą iš skardinių? Man asmeniškai pačiai iki šiol neteko, bet vis būdavo smalsu pažiūrėti kas tai yra per dalykas ir kam jis naudojamas. Pasirodo itin patogu tokią lašišą naudoti salotoms arba kepsniams / kepsneliams.
Skaityk toliau
13.01.2021, 10:41
Vegetariškas baltyminis omletas be kiaušinių trynių
Tokio omleto aš pirmą kartą paragavau pusryčiams savo paauglystėje, kai viešėjau pas tetą Maskvoje. Pamenu, kad nerealiai patiko švelnus patiekalo skonis, idealiai kontrastuojantis su šalia patiektais keptais pomidorais, apibarstytais aštriais prieskoniais.
Skaityk toliau
13.01.2021, 08:47
Orkaitėje kepta vištiena marinuota su persimonais
Kai šaldytuve užsiliko keli persimonai ir jau supratau, kad jų niekas nebesiruošia valgyti, tai tiesiog sutryniau į tyrę ir užšaldžiau. Ir štai vakar ištraukusi iš šaldymo kameros pagaminau vištieną su jais. O kodėl gi ne? Gavosi labai skanus patiekalas, su visai neįprastu marinatu. Gaminsiu šitaip ir ateityje!
Skaityk toliau
|