- 13.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 852 Peržiūros
- Aptarti
(Paranormal) Kuo toliau, tuo labiau stengiuosi nešvaistyti maisto. Jei seniau tiesiog išmesdavau, dabar artėjant galiojimo pabaigai, stengiuosi sugalvoti ką būtų galima pasigaminti. Tikrai pradėjau stengtis ir apie tai galvoti vis dažniau. Kai šaldytuve užsiliko keli persimonai ir jau supratau, kad jų niekas nebesiruošia valgyti, tai tiesiog sutryniau į tyrę ir užšaldžiau. Ir štai vakar ištraukusi iš šaldymo kameros pagaminau vištieną su jais. O kodėl gi ne? Gavosi labai skanus patiekalas, su visai neįprastu marinatu. Gaminsiu šitaip ir ateityje!
Ingredientai
- persimonai: 2
- svogūnai: 1
- česnakas: 1 skiltelės
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- vištienos blauzdelės: ~3-4.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia persimonus, svogūną bei česnaką sutrinkite iki vientisos masės.
2. Tada įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite ir užpilkite vištieną gautu marinatu.
3. Palikite mažiausiai pusvalandį pasimarinuoti.
4. Po to supilkite viską (kartu su persimonų tyre) į kepimo indą.
5. Dėkite maždaug į įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Skanaukite!
Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Turite savo nuomone, tapk autoriumi, prisijunk ir rašykite bloge. Dalinkitės receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Susijusios naujienos
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau