
- 13.01.2021
- 0.0 Reitingas
- 126 Peržiūrų
- Aptarti
(Paranormal) Negaliu teigti, kad esu labai didžiulė mišrainių su majonezu mėgėja, bet yra tokių, kurių negaliu atsisakyti, kaip pvz. balta mišrainė. Aišku, su šeima tikrai nevalgome jos kasdien, tad manau tikrai nieko blogo. Ši mišrainė su liežuviu irgi patenka į tą pačią kategoriją, kur negaliu atsisakyti, nes labai skanu. Taip pat ši mišrainė labai patogi nusinešti į darbą, jeigu norisi ten greitai ir skaniai papietauti.
Ingredientai
- virti kiaulės liežuviai: 1
- morkos: 1
- svogūnai: 1
- pomidorų padažas: 1 valgomojo šaukšto
- aliejus: šlakelio
- konservuoti žirneliai: 4-6 valgomųjų šaukštų
- marinuoti agurkai: 4
- druska: žiupsnelio
- juodieji pipirai: žiupsnio
- mėgstamas majonezas: pagal poreikį.
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia daržoves nulupkite.
2. Morką sutarkuokite.
3. Svogūną smulkiai supjaustykite.
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
5. Sudėkite daržoves ir pakepinkite, kol šios suminkštėja.
6. Tada įdėkite pomidorų padažo, pagardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite, nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti.
7. Marinuotus agurkus supjaustykite šiaudeliais. Kartu su žirneliais leiskite skysčiui nusivarvėti.
8. Liežuvį taip pat supjaustykite šiaudeliais.
9. Maišykite mišrainę su mėgstamu majonezu, patiekite ir skanaukite!
10. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.
Recepto Autorius Kviečiu į virtuvę
Turite savo nuomone, (už ar, prieš) pasidalinkite su mumis, palikite komentarą, prisijunkite, rašykite bloge, pasirinkdami kategoriją. Pasidalinkite savo receptais, sveikatos patarimais, nutikimais, susidūrėte su paranormaliais, anomališkais ir kitais nekasdieniškais reiškiniais. Galite išversti iš užsienio kalbos, talpinkite su nuoroda. Laukiame Jūsų straipsnių, naujienų, apžvalgų ar istorijų!
Įvertink šį straipsnį. Prieš tai pakomentuodami, arba parašykite patys! Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį. Norite sužinoti daugiau, sutikite gauti naujienas arba pasidalinkite spausdami Tweet.Susijusios naujienos
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau